round image on layout top

ODAZVALO SE SAMO 12 SKUPŠTINARA Nakon što nije postignut kvorum, izbila svađa među Sinovčićevim ljudima!

3. ožujka 2017. by urednik divider image

U hotelu Kolovare trebala se održati Izborna skupština Nogometnog saveza Zadarske županije za razdoblje od 20. lipnja 2017. do 20. lipnja 2021. godine. U zakazano vrijeme, a nakon što su se evidentirani prisutni skupštinari, s kratkim vremenskom razmakom od pet minuta, predsjednik Saveza Reno Sinovčić je kazao:

Sve skupa vas lijepo pozdravljam i zahvaljujem što ste se odazvali, ustanovljeno je da nema kvoruma, a da bi mogli normalno raditi treba nam 17 skupštinara no odazvala se njih 12, dva su opravdano odsutna. Temeljem članka 37. Statuta, odgađa se skupština za sedam dana u isto vrijeme i na istom mjestu s istim dnevnim redom. Vjerujem da ćemo na sljedećoj imati kvorum i da ćemo moći raditi, uostalom vidjeti ćemo što će tada biti, zahvaljujem se svima koji su došli, kazao je Reno Sinovčić i pozvao okupljene na domjenak.

Kao gost na Skupštini bio je i predsjednik nogometnih sudaca Hrvatske i dopredsjednik HNS-za, koji je zamrznuo ovaj status dok je na sudačkoj funkciji.

-Da ovdje sam kao gost na Skupštini, žao mi je što se nije održala, no vjerujem da će za sedam dana biti sve bolje i da će se održati, bio je kratak Ante Kulušić.

Nakon što je utvrđeno da nije postignut kvorum, među Sinovčićevim pristašama izbila je svađa i raskol. Što se zapravo događalo nismo uspjeli saznati. Možemo samo pretpostaviti da je Sinovčić obećao nešto što očigledno nije u stanju ispuniti.

ZDdanasUmjesto Marka...

Povodom stavljanja mandata vijećnika u Gradskom vijeću u mirovanje oglasio se...

read more

POKRET OTOKA Prosvjed u...

Povodom Zakona o koncesijama koji je skinut s dnevnog reda saborske sjednice...

read more

Ljetna oluja poharala...

Snažno nevrijeme s jakim vjetrom i prolomom oblaka zahvatilo je sinoć Zadar....

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar