round image on layout top

ODAZVALO SE SAMO 12 SKUPŠTINARA Nakon što nije postignut kvorum, izbila svađa među Sinovčićevim ljudima!

3. ožujka 2017. by urednik divider image

U hotelu Kolovare trebala se održati Izborna skupština Nogometnog saveza Zadarske županije za razdoblje od 20. lipnja 2017. do 20. lipnja 2021. godine. U zakazano vrijeme, a nakon što su se evidentirani prisutni skupštinari, s kratkim vremenskom razmakom od pet minuta, predsjednik Saveza Reno Sinovčić je kazao:

Sve skupa vas lijepo pozdravljam i zahvaljujem što ste se odazvali, ustanovljeno je da nema kvoruma, a da bi mogli normalno raditi treba nam 17 skupštinara no odazvala se njih 12, dva su opravdano odsutna. Temeljem članka 37. Statuta, odgađa se skupština za sedam dana u isto vrijeme i na istom mjestu s istim dnevnim redom. Vjerujem da ćemo na sljedećoj imati kvorum i da ćemo moći raditi, uostalom vidjeti ćemo što će tada biti, zahvaljujem se svima koji su došli, kazao je Reno Sinovčić i pozvao okupljene na domjenak.

Kao gost na Skupštini bio je i predsjednik nogometnih sudaca Hrvatske i dopredsjednik HNS-za, koji je zamrznuo ovaj status dok je na sudačkoj funkciji.

-Da ovdje sam kao gost na Skupštini, žao mi je što se nije održala, no vjerujem da će za sedam dana biti sve bolje i da će se održati, bio je kratak Ante Kulušić.

Nakon što je utvrđeno da nije postignut kvorum, među Sinovčićevim pristašama izbila je svađa i raskol. Što se zapravo događalo nismo uspjeli saznati. Možemo samo pretpostaviti da je Sinovčić obećao nešto što očigledno nije u stanju ispuniti.

ZDdanasMARKO PUPIĆ-BAKRAČ:...

Županijski vijećnik AM, Marko Pupić Bakrač, oglasio se javnim zahtjevom za...

read more

Sutra počinje...

Sutra počinje bogat program obilježavanje jubilarne 25. obljetnice Akcije...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom odluke članstva HDZ-a da iz stranke izbaci nasilinka Alojza...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr