round image on layout top

Predavanje o iscjeljenju duhovnim putem primjenom učenja Brune Groninga u Zadru, Šibeniku i Kninu

30. ožujka 2017. by urednik divider image

U subotu, 1. travnja s početkom u 10 sati u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić u Šibeniku, te u Kninu u Ulici Zvonimirova 28 s početkom u 17 sati, bit će održano predavanje o iscjeljenju duhovnim putem primjenom učenja Brune Gröninga. Isto predavanje održat će se i u Zadru, u nedjelju 2. travnja s početkom u 10 sati u Znanstvenoj knjižnici, Ulica Ante Kuzmanića 3,(dvorište Pomorske škole).

Organizator predavanja je Krug prijatelja Brune Gröninga, njemačkog iscjeljitelja, koji je sredinom prošlog stoljeća postao svjetski poznat i punio stranice novina zbog neuobičajenih uspjeha u iscjeljivanju. Iza sebe je ostavio znanje o prirodnoj iscjeljujućoj snazi “Heilstrom”. Kao i tada i danas se događaju iscjeljenja, a to potvrđuju brojni izvještaji o uspjehu koje su liječnici pomno ispitali.

Krug prijatelja Brune Gröninga je u svijetu jedno od najvećih udruženja za iscjeljenje duhovnim putem. U njemu zainteresirane osobe, kao i oni koji traže pomoć, mogu besplatno učiti kako primati iscjeljujuću snagu. Pritom se često događaju zapanjujuća iscjeljenja, čak i od dugogodišnjih organskih oboljenja.

Na predavanju će o medicinski ispitanim iscijeljenjima govorit liječnici, a iscijeljeni će izvijestiti kako su oslobođeni od duševnih i organskih oboljenja zahvaljujući primjeni učenja Brune Greninga.

Predavanje traje oko dva sata, pozvani su svi zainteresirani, a ulaz je slobodan.

ZDdanasTurska policija uhitila...

TURSKA policija je jučer u Ankari uhitila 61 sudionika skupa potpore dvoma...

read more

Američki Kongres uvodi...

BIJELA kuća je objavila da je predsjednik Donald Trump otvoren za potpisivanje...

read more

Dvije osobe poginule u...

DVA JORDANCA su poginula, dok je jedan Izraelac ranjen u pucnjavi u izraelskom...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar