round image on layout top

Predavanje o iscjeljenju duhovnim putem primjenom učenja Brune Groninga u Zadru, Šibeniku i Kninu

30. ožujka 2017. by urednik divider image

U subotu, 1. travnja s početkom u 10 sati u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić u Šibeniku, te u Kninu u Ulici Zvonimirova 28 s početkom u 17 sati, bit će održano predavanje o iscjeljenju duhovnim putem primjenom učenja Brune Gröninga. Isto predavanje održat će se i u Zadru, u nedjelju 2. travnja s početkom u 10 sati u Znanstvenoj knjižnici, Ulica Ante Kuzmanića 3,(dvorište Pomorske škole).

Organizator predavanja je Krug prijatelja Brune Gröninga, njemačkog iscjeljitelja, koji je sredinom prošlog stoljeća postao svjetski poznat i punio stranice novina zbog neuobičajenih uspjeha u iscjeljivanju. Iza sebe je ostavio znanje o prirodnoj iscjeljujućoj snazi “Heilstrom”. Kao i tada i danas se događaju iscjeljenja, a to potvrđuju brojni izvještaji o uspjehu koje su liječnici pomno ispitali.

Krug prijatelja Brune Gröninga je u svijetu jedno od najvećih udruženja za iscjeljenje duhovnim putem. U njemu zainteresirane osobe, kao i oni koji traže pomoć, mogu besplatno učiti kako primati iscjeljujuću snagu. Pritom se često događaju zapanjujuća iscjeljenja, čak i od dugogodišnjih organskih oboljenja.

Na predavanju će o medicinski ispitanim iscijeljenjima govorit liječnici, a iscijeljeni će izvijestiti kako su oslobođeni od duševnih i organskih oboljenja zahvaljujući primjeni učenja Brune Greninga.

Predavanje traje oko dva sata, pozvani su svi zainteresirani, a ulaz je slobodan.

ZDdanasPredsjednica se...

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović posjetila...

read more

Vedran Sinožić iznio...

Tisuće godina pitaju se mnogi gdje je ta Troja i je li ona uopće postojala....

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ Ne...

Otvoreno pismo županijskog vijećnika Marka Pupića Bakrača upućeno...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr