fbpx

RUN CROATIA Drugi međunarodni polumaraton u Novalji na otoku Pagu

”Run Croatia” osnovana je u srpnju 2015. godine kako bi promovirala sport, zdrav način života i pobjednički duh – i to na način da surađujemo sa sportskim institucijama i turističkim te trkačkim zajednicama, gradovima u Hrvatskoj i svijetu, kao i svim ostalim subjektima zainteresiranim za promociju sporta i pojedine turističke destinacije.

PRIJEDLOG KRATKOG TEKSTA ZA OBJAVU (fotografija je u prilogu):

Drugi međunarodni polumaraton u Novalji na otoku Pagu održat će se 30. travnja 2017. u organizaciji ‘Run Croatie’, TZ Novalja i Grada Novalje. Trči se iz mjesta Lun prema Novalji, a trasa ove zanimljive cestovne utrke ide preko otoka te trkačima pruža kompletan i prekrasan doživljaj otoka Paga, s pogledom na stoljetne maslinike.

Na dan utrke u 9 sati organizatori će trkače brodom prevesti iz Novalje prema Lunu, a u slučaju lošeg vremena autobusom. Start polumaratona je u Lunu u 11 sati. Nakon utrke organizatori će organizirati tombolu s vrijednim nagradama, a sve trkače čekat će i ručak u Novalji, uz proglašenje pobjednika i ceremoniju dodjela nagrada.

Informirati i registrirati se možete putem sljedećeg linka:

http://runcroatia.hr/hr/event/trcite-s-nama-preko-otoka-paga-prijave-za-2-medunarodni-polumaraton-lun-novalja-30-4-2017-su-otvorene/

VIDEO: Trasa utrke:
https://www.youtube.com/watch?v=E3lwMLUn5Cc

VIDEO: ATMOSFERA S PROŠLOGODIŠNJE UTRKE: