round image on layout top

Akcija mladih i Most idu zajedno

7. travnja 2017. by urednik divider image

Most i Akcija mladih i nezavisnih Zadar na lokalne izbore u Zadarskoj županiji izlaze zajedno. Čelnici stranaka dogovorili su koaliciju, a u tijeku su pregovori za liste s kojima će u svibnju pred birače.

– Pregovori su u završnoj fazi. Za svega nekoliko dana bit će poznato sve, potvrdio nam je Marko Pupić Bakrač, nezavisni kandidat za župana Zadarske županije na listi Akcije mladih i aktualni gradski vijećnik. Pupić Bakrač nije želio otkrivati pojedinosti pregovora koji su još u tijeku, a s imenima kandidata nije želio izlaziti ni Mostov Nikola Grmoja, koji je izrazio zadovoljstvo postignutim koalicijskim sporazumom.

– Iskoristit ćemo stečeno iskustvo na nacionalnoj i lokalnim sredinama s ‘faraonima’ i lokalnim ‘šerifima’. Već smo pokazali da imamo dovoljno snage i hrabrosti za provođenje nužnih promjena koje su za dobrobit naših građana. Akcija mladih u Zadarskoj županiji pokazala se kao borac za iste ciljeve. Stoga vjerujemo da ćemo zajedno biti još snažniji i uspješniji. Spremni smo preuzeti obaveze i odgovornost, kaže Grmoja.

Dogovoru oko zajedničkog izlaska na izbore Akcije mladih i Mosta u Zadarskoj županiji prethodio je niz sastanaka u Metkoviću i Zadru. Ono oko čega su se odmah usuglasili, jest kandidatura Marjane Botić (AM) za gradonačelnicu. Dogovori oko ostalih kandidata na gradskoj i županijskoj listi pri samom su kraju, a obje liste, osim članova dviju stranaka, bit će sastavljene i od nezavisnih kandidata.

Koalicija Akcije mladih i Mosta u Zadarskoj županiji želi privući “tragače” za trećom opcijom, mlade ljude i one željne promjena.

Zadarski list/ZDanasMARJANA BOTIĆ O...

Priopćenje Marjane Botić i Akcije mladih vezano uz luku Gaženica prenosimo u...

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom odluke ministra Olega Butkovića o koncesiji nad lukom Gaženica,...

read more

Svi će oni zaraditi...

Isti ljudi koji su stvarali zakon su izabrali američki Alix Partners za...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr