round image on layout top

BAHATI NASILNIK Dejan Golem se kao uličar i primitivac obračunava sa novinarima – urlanjem, šakama i prijetnjama!

26. travnja 2017. by urednik divider image

U nekoliko članaka već smo istraživali temu korupcije oko tvrtke MediaZD te Media Oglasi d.o.o. u vlasništvu Dejana Golema i Ivice Blaškovića te povezanosti istih sa Renom Sinovčićem i Zdenkom Zrilićem. O istoj temi objavili smo više tekstova što je izazvalo bijes vlasnika navedenih tvrtki koji su pokazali svoje pravo lice te koji su se sa portalom ZADARdanas odlučili obračunati kao uličari i primitivac – urlanjem, šakama i prijetnjama!

Ni jedan od tekstova objavljenih na portalu ZADARdanas nije bio tužen, a Dejan Golem je pisao svim mogućim novinarskim institucijama blateći i prozivajući vlasnike portala ZADARdanas za izmišljeno uznemiravanje te kaznena djela za koje nikad nije podnesena nikakva prekršajna ili kaznena prijava te tražeći od istih da uklone tekstove objavljene na portalu ZADARdanas.

Bahati nasilnik Dejan Golem bahato je zahtjevao od HND-a da prisili ZADARdanas da ukloni članke jer, citiramo: “značajno doprinose rušenju ugleda novinarske profesije”, a bez ikakvog dokaza, sudske presude ili tužbe na neki od do tada objavljenih članaka. Prema sudu ovog bahatog nasilnika, kojeg očito moramo pitati za dozvolu smijemo li istraživati, a po njemu, ugled novinarske profesije može se samo održati ako se objavljuju članci koji bespogovorno hvale ovaj prenapuhani ego potpomognut lokalnom političkom korupcijom.

Nakon što članci nisu uklonjeni po želji ovog bahatog prenapuhanog ega koji smatra da svijet pleše kako on svira, Golem pokazuje svoje pravo lice te jedne večeri pred svjedocima prijeti smrću te fizički napada suvlasnika portala ZADARdanas dok on sjedi u svom vozilu. Golem je svoj bijes iskalio i na vozilu udarajući rukama i nogama po vozilu te urlajući na sav glas, a sve na očevid svjedoka. Isti napad odmah je prijavljen policiji.

Nastavno tome, interesanta je činjenica da je ovom izljevu agresije i bijesa prethodio izbor u gradskom odboru HDZ-a na kojem je, prema našim informacijama, Dejan Golem bio predložen kao jedan od mogućih kandidata za gradonačelnika grada Zadra. Inače bahat i pun sebe, Golem je u nekoliko navrata izjavio da bi on bio idealan gradonačelnik očito zaboravljajući činjenicu da se njegova tvrtka bavi iznajmljivanjem oglasnih površina koje su u većini slučajeva postavljene na gradskim površinama te koje sve podliježu plaćanju komunalnih davanja i zakupa o čemu smo također pisali ili su u cijelosti gradska imovina kao što su primerice autobusi Liburnije, te da bi ta pozicija bila školski primjer sukoba interesa.Pročitajte do sada objavljene tekstove pa prosudite sami:SKANDALOZNO: Zadarska županija bez natječaja unajmila prostor za 47.000 eura od privatne tvrtke “MEDIA OGLASI d.o.o.“ zadužene za izbornu kampanju HDZ-a !!


PREKO KOGA LOKALNA VLAST (S)POTIČE PRIVREDU: Daj svome da postavi pano i u dvorište crkve!


INTERNI SUKOBI: Kome to pogoduje lokalna vlast?


MILIJUNSKI POSLOVI NA ŠTETU PRORAČUNA Tko u vrhu HDZ-a vrši pritisak na lokalnu vlast omogućujući Dejanu Golemu izvlačenje velikih svota novca za Rena Sinovčića?!


POSLOVI NA ŠTETU PRORAČUNA Dok Liburnija prijavljuje milijunske gubitke, Sinovčić, Golem i Blašković na njezinim autobusima izvlače enormne svote novca dok je iznos iste koncesije u Liburniji – POSLOVNA TAJNA!Prema našim saznanjima, Golemu su presudile afere koje je uglavnom istraživao ZADARdanas, a drugi portali povodom našeg istraživanja i pisanja također obrađivali te prenosili. Golemu je uz to presudila i njegova uska povezanost sa Renom Sinovčićem koju on po svaku cijenu negira iako za to postoji dokumentacija kao i svjedoci. Golem je naravno za se navedeno umjesto u svojim rabotama i suradnicima, krivca pronašao u portalu ZADARdanas odnosno njegovim vlasnicima.

Prema nekim navodima Golemu nije pomoglo ni ime “Dejan” za koje se smatralo da nikako nebi leglo desno orijentiranom biračkom tijelu HDZ-a. Koliko su roditelji Dejana Golema bili hrvatski orijentirani dovoljno govori činjenica da su mu za vrijeme Hrvatskog proljeća kada je dotični i rođen, nadijenuli ime Dejan, a on je istu tu orijentaciju potvrdio i u Domovinskom ratu kada je pod izlikom školovanja za kiropraktičara pobjegao u Rijeku čekajući ishod rata.

Naravno, ovo komentiramo retorikom HDZ-a, čiji je Golem član, a koji glavnom potežu pitanje gdje si bio i što radio 91. godine  Evo mi u smo bili u povremeno u osnovnoj školi, a povremeno u podrumu, a Dejan Golem nakon vojnog roka u JNA pobjegao na školovanje u Rijeku, a nakon rata u Beograd sa Jokićem preprodavati srpske kuće, ali o tome svemu već smo pisali. Što se događa sa HDZ-om kada u stranku prima, a onda i predlaže na listu za eventualnog kandidata za gradonačelnika grada Zadra Sinovčićevog igrača, mi zaista neznamo, a HDZ nam na naše upite ne odgovara.

Uz pomoć ugledne HDZ-ovke Elvire Sterle rođene Lakić, zbog koje je navodno odselio od supruge, i ostalih članova benkovačkog klana koji drmaju gradskim ogrankom HDZ-a zajedno sa Josom Nekićem i Stipom Zrilićem, Golemu je prepušteno vođenje kampanje HDZ-a u Zadru. Podsjetimo, Joso Nekić je postavio Golemovu suprugu, profesoricu engleskog jezika, Sanju Golem na mjesto ravnateljice u OŠ Benkovac 2012. godine, a sve pod pokroviteljstvom tadašnjeg gradonačelnika Benkovca i Golemovog kućnog prijatelja Branka Kutije o čemu smo također pisali, a isti navodi nikad nisu bili demantirani.

O kakvom profilu osobe se radi dovoljno govori činjenica da Golem kao i njegov gazda Sinovčić u poslovnim, političkim i novinarskim krugovima vrijeđa i omalovažava vlasnike portala ZADARdanas nazivajući ih umobolnim i narkomanima, a za objavljene tekstove ne tuži i ne dokazuje na sudu već svojim vozilom blokira prolaz suvlasniku portala urla, udara nogama i rukama po vozilu te prijeti i fizički napada i to sve pred svjedocima!

Podsjećamo da smo prvi istraživali i pisali o aferama Rena Sinovčića za koje je isti tvrdio da su plod mašte umobolnika i narkomana da bi na kraju USKOK podignuo optužnicu protiv Rena Sinovčića i još sedam optuženika, a koje se tereti za izvlačenje preko 120 milijuna kuna iz tvrtke VOX u predstečajnoj nagodbi i NK Zadar. ZADARdanas je bio prvi portal koji je to otkrio!

O istom incidentu još prije dva tjedna tražili smo očitovanje ogranka gradskog HDZ-a te smo čekali odgovor koji do danas nismo dobili što samo za sebe dovoljno govori. Čelništvo zadarskog HDZ-a se nije čak ni pokušalo ograditi od nasilnog istupa jednog od njihovih članova prema vlasniku medija.

Z.B.EKSKLUZIVNO Trgovački sud u Zadru kriminalnim radnjama omogućio Sinovčiću izbjegavanje ovrhe nad medijskom kućom VOX ?!


KRIMINAL ZVAN “GREŠKICA”: Da bi zaštitila Sinovčića od ovrhe, predsjednica trgovačkog suda obmanjuje javnost! 


 • Zadar

  Gnjida puna kompleksa

 • Remetinec

  Reno je gotov, uskoro će i ovaj…

 • Farma krava

  Kad tako reagira, neka nervoza je, gori mu pod guzicom. Očito nema više di krasti jer je sve već pokradeno a ova njegova četnikuša uzima poticaje za pola županije. Pišite o tome kako uzme preko HDZa u koncesiju stotine hektara poljoprivrednog zemljišta u najam za 200 kn pa uzima poticaje, opet preko HDZa i to 1.500 kn po hektaru bez da se zemlja obrađuje ili krave hrane. I tako gamad živi na račun svih nas, poreznih obveznika! Nije ni čudno što je svatko normalan već pobjegao iz ovog zološkog vrta od države.

 • Afi

  Sterle?!?!? I ona ce meni odlucivati u mome gradu??


MARKO PUPIĆ-BAKRAČ:...

Županijski vijećnik AM, Marko Pupić Bakrač, oglasio se javnim zahtjevom za...

read more

Sutra počinje...

Sutra počinje bogat program obilježavanje jubilarne 25. obljetnice Akcije...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom odluke članstva HDZ-a da iz stranke izbaci nasilinka Alojza...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr