fbpx

Francuski Pierre&Vacances pruzeli upravljanje Crvenom Lukom

Pierre &Vacances, jedan od vodećih europskihbrendova na tržištu turističkih rezidencija, najavio je otvaranje prvog hrvatskog resorta pod njihovim rukovodstvom. Pierre &Vacances potpisao je ugovor o upravljanju Premium rezidencijom Crvena Luka Hotel &Resort, kod Biograda.

Tvrtka PIERRE & VACANCES nastavlja svoje međunarodno širenje i sklapa svoj prvi menadžmentski ugovor u Hrvatskoj, navode u priopćenju:

„Prelazak na management Crvene Luke utjelovljuje naše želje da razvijamo brand Pierre &Vacances u inozemstvu, kapitalizirajući visokovrijedne proizvode kroz naš Premium brand. Menadžmentski ugovor format je koji želimo još više proširiti u nadolazećim godinama“, rekao je Pascale Roque, predsjednica Uprave Pierre &Vacances Tourisme.

Godina 2006. je godina kada su Crvenu Luku kupili njeni sadašnji vlasnici iz Italije i kompletno renovirali sve njene kapacitete, ulažući desetke milijuna eura u podizanje kategorije na četiri zvjezdice i poboljšavajući kvalitetu usluge i ponude, ne samo hotela i rezidencijalnog kompleksa, već i cijele Biogradske regije.

„Uvidjevši ogromnu stratešku i konceptualnu važnost naše investicije, kao i mogućnosti za daljnji razvoj, odlučili smo se udružiti snage sa Pierre &Vacance-om, jednim od najvećih europskih lidera u upravljanju rezidencijalnim turističkim objektima. Ova suradnja u obliku management ugovora osigurati će ne samo povećan broj francuskih gostiju u ovoj regiji i Hrvatskoj, nego i standardne operativne procese koji će dovesti do poboljšanja kvalitete usluge i prepoznatljivosti kroz Pierre &Vacances Premium brand. Menadžment, kao i sam brand, svakako će povećati vrijednost naše investicije u Crvenoj Luci, kao i pružiti niz mogućnosti koje će se javiti kroz ovaj oblik suradnje“ – rekao je Pier Paolo Prodi, predsjednik Uprave za Crvenu Luku d.d.