round image on layout top

Francuski Pierre&Vacances pruzeli upravljanje Crvenom Lukom

7. travnja 2017. by urednik divider image

Pierre &Vacances, jedan od vodećih europskihbrendova na tržištu turističkih rezidencija, najavio je otvaranje prvog hrvatskog resorta pod njihovim rukovodstvom. Pierre &Vacances potpisao je ugovor o upravljanju Premium rezidencijom Crvena Luka Hotel &Resort, kod Biograda.

Tvrtka PIERRE & VACANCES nastavlja svoje međunarodno širenje i sklapa svoj prvi menadžmentski ugovor u Hrvatskoj, navode u priopćenju:

„Prelazak na management Crvene Luke utjelovljuje naše želje da razvijamo brand Pierre &Vacances u inozemstvu, kapitalizirajući visokovrijedne proizvode kroz naš Premium brand. Menadžmentski ugovor format je koji želimo još više proširiti u nadolazećim godinama“, rekao je Pascale Roque, predsjednica Uprave Pierre &Vacances Tourisme.

Godina 2006. je godina kada su Crvenu Luku kupili njeni sadašnji vlasnici iz Italije i kompletno renovirali sve njene kapacitete, ulažući desetke milijuna eura u podizanje kategorije na četiri zvjezdice i poboljšavajući kvalitetu usluge i ponude, ne samo hotela i rezidencijalnog kompleksa, već i cijele Biogradske regije.

„Uvidjevši ogromnu stratešku i konceptualnu važnost naše investicije, kao i mogućnosti za daljnji razvoj, odlučili smo se udružiti snage sa Pierre &Vacance-om, jednim od najvećih europskih lidera u upravljanju rezidencijalnim turističkim objektima. Ova suradnja u obliku management ugovora osigurati će ne samo povećan broj francuskih gostiju u ovoj regiji i Hrvatskoj, nego i standardne operativne procese koji će dovesti do poboljšanja kvalitete usluge i prepoznatljivosti kroz Pierre &Vacances Premium brand. Menadžment, kao i sam brand, svakako će povećati vrijednost naše investicije u Crvenoj Luci, kao i pružiti niz mogućnosti koje će se javiti kroz ovaj oblik suradnje“ – rekao je Pier Paolo Prodi, predsjednik Uprave za Crvenu Luku d.d.MARJANA BOTIĆ O...

Priopćenje Marjane Botić i Akcije mladih vezano uz luku Gaženica prenosimo u...

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom odluke ministra Olega Butkovića o koncesiji nad lukom Gaženica,...

read more

Svi će oni zaraditi...

Isti ljudi koji su stvarali zakon su izabrali američki Alix Partners za...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr