round image on layout top

KOALICIJA SDP-HNS-HSS PREDSTAVILA KANDIDATE ZA ZAMJENIKA GRADONAČELNICE Erol Gaši: Politiku ćemo maknuti iz KK Zadra!

29. travnja 2017. by urednik divider image

Koalicija SDP-a, HNS-a i HSS-a predstavila je prvi dio izbornog programa pod nazivom „Zadar poduzetništva, znanja i tehnologija“ i „Zadar sporta“ te kandidate za zamjenike gradonačelnice Kristijana Kovačevića i Erola Gašija.

– Jedan od naših prioriteta će biti revizija poslovanja i racionalizacija troškova u svim gradskim poduzećima i javnim ustanovama, te stručno i odgovorno upravljanje, a uštedom i sredstvima iz EU fondova, poticat ćemo poduzetništvo,rekao je Kovačević ističući da je potrebno više ulagati u male poduzetnike i najavio osnivanje gradskog StartUp fonda, te formirati katalog mogućih investicija u Zadar.

– Velika je neorganiziranost u financiranju sportskih klubova gdje se ogromna sredstva u proračunu izdvajaju za klubove koji postoje samo na papiru. Naš cilj je transparentni rad Sportske zajednice Grada Zadra, s jasnim kriterijima i procesom kontrole i nadzora, rekao je Gaši se posebno osvrnuo na stanje u KK Zadru. -Politika se mora maknuti iz KK Zadra. Naš cilj je zadržavanje 25 posto plus 1 dionice kluba u vlasništvu Grada da nitko bez odobrenja Grada ne može mijenjati ime ili sjedište kluba. KK Zadar se više ne može financirati isključivo sredstvima iz gradskog proračuna već se treba okrenuti privatnicima i privatnom kapitalu koji će ulagati u klub. Politika više neće kadrovirati u KK Zadar, obećao je Gaši.

Izvor: Zadarski.hrMARJANA BOTIĆ Svi...

Vijećnica Akcije mladih Marjana Botić uputila je javni poziv gradonačelniku...

read more

HRVATSKA NA SVJETSKOM...

Hrvatska je po konkurentnosti u 2018. godini pala za dva mjesta u odnosu na...

read more

MARJANA BOTIĆ O...

Priopćenje Marjane Botić i Akcije mladih vezano uz luku Gaženica prenosimo u...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr