round image on layout top

MARKO PUPIĆ BAKRAĆ “Bobi prste k sebi, neće ti proći!”

10. travnja 2017. by urednik divider image

Marko Pupić Bakrač, vijećnik Akcije mladih i nezavisnih u Gradskom vijeću Grada Zadra uputio je danas priopćenje za javnost pod nazivom „Bobi prste k sebi, neće ti to proći“, kojega prenosimo u cijelosti. Uz priopćenje su poslane i fotografije.


Ne mogu a de se ne osvrnem na izjave Božidara Longina oko Gaženice. Predizborne floskule o Gaženici, gospodarskoj zoni Crno, mostu kopno-Pašman ciklički se ponavljaju svake 4 godine. Još je Kalmetina desna ruka Zdravko Livaković najavljivao 5000 novih radnih mjesta otvaranjem luke Gaženica. Luka se otvorila, država se zadužila, neki po običaju dobro napunili džepove na višestruko pretplaćenim radovima a mladi i dalje iseljavaju u Irsku zbog besperspektivnosti i besposlice. Sada Longin u svojoj bajkovitoj priči ponovno obećava nova radna mjesta, doduše ovaj put 3000. No Longinovi spinovi i prodavanje magle nisu razlozi koji su me potakli na reagiranje.

Naime Longin uz ostalo u svojim izjavama spominje koncesioniranje luke Gažanice i uvale Jazine !? Božidar Longin je kao član Upravnog vijeća Lučke uprave Zadar 2014 godine glasao za produženje koncesije luke slovenskom taksistu Danielu Robniku. Da li na takav način misli koncesionirati i putnički dio luke Gaženica te uvalu Jazine !?

Pozivam Božidara Longina da javnosti obznani kako se domogao 1% udjela u marini Dalmacija i koliko je milijuna kuna je dobio za taj udio kada se marina prodala Turcima. Kao što je poznato marina Dalmacija je privatizirana preko Hypo banke u vrijeme dok je Hypo hobotnica drmala Hrvatskom, posebice Zadrom. Uvezanost Božidara Longina sa Zdenkom Zrilićem i Turcima općepoznata je stvar. Zadnje što nam treba je da župan postane čovjek koji je pupčanom vrpcom vezan za Zdenka Zrilića i Turke.

Zamislite da čovjek koji ima reference povezanosti s tom interesnom grupacijom i nošenja 36 000 eura u torbi tajnici stranke bude alfa i omega kod raspisivanja i dodjeljivanja koncesija !?

Bobi prste k sebi od Gaženice i uvale Jazine ali i od Šepurina i Lamjane. Neće ti to proći.

Vijećnik u Gradskom vijeću Grada Zadra
Marko Pupić-BakračRAVNATELJ LUČKE UPRAVE...

Povodomo dodjeljivanja koncesije nad lukom Gaženica, oglasila se i Lučka...

read more

PREDSJEDNIK HVIDRA-e...

U svjetlu najnovijih događanja oko prihvaćanja jedine ponude zakoncesiju u...

read more

SABORSKI ZASTUPNIK MIRO...

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj održao je danas stanku u Hrvatskom saboru o...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr