round image on layout top

MARKO PUPIĆ BAKRAČ HDZ protuzakonito prikuplja potpise potpore i za nepostojeće kandidate!

22. travnja 2017. by urednik divider image

Priopćenjem se danas oglasio Marko Pupić Bakrač, kandidat za župana Akcije mladih i nezavisnih. Priopćenje prenosimo u cjelosti.

Izgleda da u HDZ-u nisu u stanju ništa raditi na zakonit način pa ni banalnu stvar prikupljanja potpisa potpore za svoje kandidate. Zbog unutarstranačke koljaže nisu u stanju odrediti kandidate za zamjenike župana i gradonačelnika pa su odlučili prikupljati potpise potpore na protuzakonit način, kaže Pupić Bakrač koji je Državnom izbornom povjerenstvu podnio prijavu za protuzakonito prikupljanj epotpisa potpore.

“Danas 22. 4. na Narodnom trgu u Zadru HDZ prikuplja potpise potpori kandidaturi za gradonačelnika Grada Zadra, njegove zamjenike te župana Zadarske županije i njegovih zamjenike. Potpisi se prikupljaju na propisanom obrascu OLN3. Na vrhu svake stranice za prikupljanje potpisa mora se navesti ime i prezime kandidata te imena i prezimena njihovih zamjenika kako bi birači znali kome daju potpis potpore. HDZ prikuplja potpise na nezakonit način, bez da su na obrascu OLN3 naveli imena i prezimena kandidata, odnosno, traže bianco potpise birača. Kao što je poznato HDZ još nije odredio kandidate za zamjenike gradonačelnika i župana, slijedom toga, dok to ne odrede ne mogu prikupljati potpise potpore za nepoznate osobe”.

Marko Pupić-BakračGAŽENIČKI CABARET

Upravno vijeće Lučke uprave Zadar dalo je u koncesiju Gaženicu Turcima....

read more

Kiša jučer zaposlila...

U Zadru u posljednja 24 sata palo je oko 39 litara kiše po četvornom metru....

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom odluke o odobrenju koncesije nad lukom Gaženica turskom ponuđaću,...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr