fbpx

MARKO PUPIĆ BAKRAČ Joso Nekić mi zamjera što se uopće bavim njihovim protuzakonitim rabotama

Povodom reagiranja Jose Nekića na javan istup Akcije Mladih i Marka Pupića Bakrača, objavljujemo reagiranje kroz propćenje Marka Pupića Bakrača u cijelosti.


Nakon pravorijeka Županijskog izbornog povjerenstva nedvojbeno je da su HDZ i SDP protuzakonito prikupljali potpise potpore za svoje kandidate na lokalnim izborima. Još gore od toga je što svoje protuzakonito ponašanje relativiziraju. Sabina je kao i uvijek s neke druge planete , poziva se na samo njoj poznate propise. Njezin antipod na HDZ-ovoj strani Joso Nekić zamjera mi što se uopće bavim njihovim protuzakonitim rabotama. Citira staru srpsku narodnu poslovicu: dokon pop i jariće krsti. Mislio sam da je Joso čovjek od zakona. Vjerovao sam da je 14.08.1990 godine za vrijeme bivše države u marini Tankerkomerc skinuo hrvatsku zastavu i stavio tada još uvijek službenu jugoslavensku zato što je legalist. Bio sam siguran da je to čin koji dokazuje da je za domoljuba Josu zakon iznad svega, čak i iznad njegovog velikog domoljublja. Sad sam zbunjen, ne znam više što da mislim.

Obrazac OLN3 za prikupljanje potpisa potpore kandidatima je toliko jednostavan da ga može popuniti i osnovnoškolsko dijete. Na žalost zadarski SDP je skupina inertnih i nesposobnih ljudi koji ne znaju popuniti ni ono što bi znali osnovci.

Sa HDZom je situacija drugačija. Tu su na cijeni torbari. Oni muljaju kad god stignu i gdje god mogu. Kod njih vrijedi krilatica ako ne može drugačije onda ćemo pošteno. E pa dragi HDZovci neće ići drugačije. Morat će te pošteno.

Kandidat AM i MOST-a za župana Zadarske županije
Marko Pupić-Bakrač