round image on layout top

MARKO PUPIĆ BAKRAČ Joso Nekić mi zamjera što se uopće bavim njihovim protuzakonitim rabotama

24. travnja 2017. by urednik divider image

Povodom reagiranja Jose Nekića na javan istup Akcije Mladih i Marka Pupića Bakrača, objavljujemo reagiranje kroz propćenje Marka Pupića Bakrača u cijelosti.


Nakon pravorijeka Županijskog izbornog povjerenstva nedvojbeno je da su HDZ i SDP protuzakonito prikupljali potpise potpore za svoje kandidate na lokalnim izborima. Još gore od toga je što svoje protuzakonito ponašanje relativiziraju. Sabina je kao i uvijek s neke druge planete , poziva se na samo njoj poznate propise. Njezin antipod na HDZ-ovoj strani Joso Nekić zamjera mi što se uopće bavim njihovim protuzakonitim rabotama. Citira staru srpsku narodnu poslovicu: dokon pop i jariće krsti. Mislio sam da je Joso čovjek od zakona. Vjerovao sam da je 14.08.1990 godine za vrijeme bivše države u marini Tankerkomerc skinuo hrvatsku zastavu i stavio tada još uvijek službenu jugoslavensku zato što je legalist. Bio sam siguran da je to čin koji dokazuje da je za domoljuba Josu zakon iznad svega, čak i iznad njegovog velikog domoljublja. Sad sam zbunjen, ne znam više što da mislim.

Obrazac OLN3 za prikupljanje potpisa potpore kandidatima je toliko jednostavan da ga može popuniti i osnovnoškolsko dijete. Na žalost zadarski SDP je skupina inertnih i nesposobnih ljudi koji ne znaju popuniti ni ono što bi znali osnovci.

Sa HDZom je situacija drugačija. Tu su na cijeni torbari. Oni muljaju kad god stignu i gdje god mogu. Kod njih vrijedi krilatica ako ne može drugačije onda ćemo pošteno. E pa dragi HDZovci neće ići drugačije. Morat će te pošteno.

Kandidat AM i MOST-a za župana Zadarske županije
Marko Pupić-BakračMARJANA BOTIĆ Svi...

Vijećnica Akcije mladih Marjana Botić uputila je javni poziv gradonačelniku...

read more

HRVATSKA NA SVJETSKOM...

Hrvatska je po konkurentnosti u 2018. godini pala za dva mjesta u odnosu na...

read more

MARJANA BOTIĆ O...

Priopćenje Marjane Botić i Akcije mladih vezano uz luku Gaženica prenosimo u...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr