round image on layout top

Marko Pupić Bakrač prijavio HDZ za nezakonite potpise: zaplijenite ih i uništite!

22. travnja 2017. by urednik divider image

Marko Pupić Bakrač prijavio je Državnom izbornom povjerenstvu da HDZ nezakonito prikuplja potpise u Zadru.

– Poštovani, izgleda da u HDZ-u nisu u stanju ništa raditi na zakonit način pa ni banalnu stvar prikupljanja potpisa potpore za svoje kandidate. Zbog unutarstranačke koljaže nisu u stanju odrediti kandidate za zamjenike župana i gradonačelnika pa su odlučili prikupljati potpise potpore na protuzakonit način – tvrdi Marko Pupić-Bakrač.

U odgovoru DIP-a stoji da na propisanom obrascu uz imena kandidata za gradonačelnike trebaju stajati i imena – njegovih zamjenika.

– Poštovani članovi DIP-a i ŽIP-a, molim Vas da pod hitno zaustavite protuzakonito prikupljanje potpisa potpore od strane stranke HDZ za kandidaturu gradonačelnika Grada Zadra i njegove zamjenike te župana Zadarske županije i njegove zamjenike jer HDZ još nije odredio kandidate za zamjenike gradonačelnika ni zamjenike župana. Uostalom to su višekratno njihovi predstavnici i javno izjavljivali putem medija. Također Vas molim da do sada protuzakonito prikupljene potpise potpore od strane stranke HDZ zaplijenite i uništite – izjavio je nakon odgovora DIP-a Marko Pupić-Bakrač.

ZDdanasMARJANA BOTIĆ O...

Priopćenje Marjane Botić i Akcije mladih vezano uz luku Gaženica prenosimo u...

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom odluke ministra Olega Butkovića o koncesiji nad lukom Gaženica,...

read more

Svi će oni zaraditi...

Isti ljudi koji su stvarali zakon su izabrali američki Alix Partners za...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr