round image on layout top

Marko Pupić Bakrač prijavio HDZ za nezakonite potpise: zaplijenite ih i uništite!

22. travnja 2017. by urednik divider image

Marko Pupić Bakrač prijavio je Državnom izbornom povjerenstvu da HDZ nezakonito prikuplja potpise u Zadru.

– Poštovani, izgleda da u HDZ-u nisu u stanju ništa raditi na zakonit način pa ni banalnu stvar prikupljanja potpisa potpore za svoje kandidate. Zbog unutarstranačke koljaže nisu u stanju odrediti kandidate za zamjenike župana i gradonačelnika pa su odlučili prikupljati potpise potpore na protuzakonit način – tvrdi Marko Pupić-Bakrač.

U odgovoru DIP-a stoji da na propisanom obrascu uz imena kandidata za gradonačelnike trebaju stajati i imena – njegovih zamjenika.

– Poštovani članovi DIP-a i ŽIP-a, molim Vas da pod hitno zaustavite protuzakonito prikupljanje potpisa potpore od strane stranke HDZ za kandidaturu gradonačelnika Grada Zadra i njegove zamjenike te župana Zadarske županije i njegove zamjenike jer HDZ još nije odredio kandidate za zamjenike gradonačelnika ni zamjenike župana. Uostalom to su višekratno njihovi predstavnici i javno izjavljivali putem medija. Također Vas molim da do sada protuzakonito prikupljene potpise potpore od strane stranke HDZ zaplijenite i uništite – izjavio je nakon odgovora DIP-a Marko Pupić-Bakrač.

ZDdanasPredsjednica se...

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović posjetila...

read more

Vedran Sinožić iznio...

Tisuće godina pitaju se mnogi gdje je ta Troja i je li ona uopće postojala....

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ Ne...

Otvoreno pismo županijskog vijećnika Marka Pupića Bakrača upućeno...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr