round image on layout top

BOŽIDAR LONGIN U NINU Izgradnja odvodnje u županiji jedan je od prioriteta

11. svibnja 2017. by urednik divider image

U Ninu je sinoć održan središnji predizborni skup Hrvatske demokratske zajednice Zadarske županije i koalicijskih partnera HSU-a, HSP AS-a, HRAST-a i Reformista za grad Nin te općine Privlaka, Vir i Vrsi.

U prepunom Domu kulture u Ninu predstavljeni su kandidati za župana Zadarske županije Božidar Longin, za gradonačelnika Nina Emil Ćurko, te kandidati za načelnike općine Privlaka, Vir i Vrsi Gašpar Begonja, Ive Glavan i Sandra Vukić.

– Pripremili smo vrlo opsežan i konkretan program, koji odgovara na pitanje kakvu županiju želimo. Mi želimo županiju snažnog gospodarstva, razvijenu županiju s modernom infrastrukturom na službi svim žiteljima. Veliku pozornost posvetit ćemo izgradnji odvodnje u preostalim dijelovima županije za što već sad, u velikoj većini, imamo osigurana sredstva iz EU fondova, a jedan od najvažnijih projekata za našu županiju bit će izgradnja odvodnje u Aglomeraciji Nin – Vrsi – Privlaka – Vir, poručio je Longin.

Političku stabilnost na našim prostorima može nam dati samo Hrvatska demokratska zajednica, dodao je Longin, te podržao HDZ-ove kandidate u Ninu, Privlaci, Viru i Vrsima.

– Nin i Vrsi napredovali su krupnim koracima pod vodstvom Emila Ćurka i Sandre Vukić. To su dokazano kvalitetni ljudi koji znaju i žele i dalje raditi za napredak svojeg kraja. Gašpar Begonja će sasvim sigurno dati veliki doprinos razvoju Privlake, dok je Ive Glavan vrlo kvalitetan kandidat i uvjeren sam u njegov odličan rezultat na Viru, istaknuo je Longin.

ZDdanasRAVNATELJ LUČKE UPRAVE...

Povodomo dodjeljivanja koncesije nad lukom Gaženica, oglasila se i Lučka...

read more

PREDSJEDNIK HVIDRA-e...

U svjetlu najnovijih događanja oko prihvaćanja jedine ponude zakoncesiju u...

read more

SABORSKI ZASTUPNIK MIRO...

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj održao je danas stanku u Hrvatskom saboru o...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr