round image on layout top

BOŽIDAR LONGIN U NINU Izgradnja odvodnje u županiji jedan je od prioriteta

11. svibnja 2017. by urednik divider image

U Ninu je sinoć održan središnji predizborni skup Hrvatske demokratske zajednice Zadarske županije i koalicijskih partnera HSU-a, HSP AS-a, HRAST-a i Reformista za grad Nin te općine Privlaka, Vir i Vrsi.

U prepunom Domu kulture u Ninu predstavljeni su kandidati za župana Zadarske županije Božidar Longin, za gradonačelnika Nina Emil Ćurko, te kandidati za načelnike općine Privlaka, Vir i Vrsi Gašpar Begonja, Ive Glavan i Sandra Vukić.

– Pripremili smo vrlo opsežan i konkretan program, koji odgovara na pitanje kakvu županiju želimo. Mi želimo županiju snažnog gospodarstva, razvijenu županiju s modernom infrastrukturom na službi svim žiteljima. Veliku pozornost posvetit ćemo izgradnji odvodnje u preostalim dijelovima županije za što već sad, u velikoj većini, imamo osigurana sredstva iz EU fondova, a jedan od najvažnijih projekata za našu županiju bit će izgradnja odvodnje u Aglomeraciji Nin – Vrsi – Privlaka – Vir, poručio je Longin.

Političku stabilnost na našim prostorima može nam dati samo Hrvatska demokratska zajednica, dodao je Longin, te podržao HDZ-ove kandidate u Ninu, Privlaci, Viru i Vrsima.

– Nin i Vrsi napredovali su krupnim koracima pod vodstvom Emila Ćurka i Sandre Vukić. To su dokazano kvalitetni ljudi koji znaju i žele i dalje raditi za napredak svojeg kraja. Gašpar Begonja će sasvim sigurno dati veliki doprinos razvoju Privlake, dok je Ive Glavan vrlo kvalitetan kandidat i uvjeren sam u njegov odličan rezultat na Viru, istaknuo je Longin.

ZDdanasNIKOLA ŠIMIĆ TONIN...

Književnik Nikola Šimić Tonin poslao je pripopćenje za medije koje...

read more

MUTNE IGRE Po projektu...

Prije nekoliko mjeseci na zemljištu između Supernove i “Braline...

read more

SUDAC KOLAKUŠIĆ Ovo je...

Sudac Trgovačkog suda Mislav Kolakušić za N1 je komentirao svoj mogući...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr