round image on layout top

BOŽO PETROV U ZADRU Akcija mladih i MOST vode istu borbu

18. svibnja 2017. by urednik divider image

Čelnik Mosta Božo Petrov došao je večeras u Zadar poduprijeti kandidate koalicije Mosta i Akcije mladih za zadarskoga gradonačelnika i župana. U uspjeh, kaže, ne sumnja jer građani znaju vrijednost nezavisnih kanididata koji rade za svoj kraj .

Akcija Mladih neovisno o Mostu započela je istu borbu , isto ono što smo mi kao nezavisni načelnici i gradonačelnici pokušali napraviti u svojim sredinama – poručivao je čelnik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov.

Zbog toga mi je drago i ja ne sumnjam uopće u uspjeh, u rezultate ove liste , a pogotovo rezultata koji će uslijediti, od 2013. do 2017. godine, svaki put kad su građani dali povjerenje nezavisnim načelnicima i gradonačelnicima, pokazali smo, ne samo da možemo racionalno upravljati blagajnom, nego da zaista jesmo sposobni i da možemo pomoći našim krajevima. To je ono, što razlikuje nas, od političkih elita SDP-a i HDZ-a koji su nas doveli u to stanje.

I Most je uvidio kako se protiv korupcije mora ići u glavu kako se iznutra ništa ne može promijenti – istaknula je u svom obraćanju kandidatkinja za zadarsku gradonačelnicu, Marjana Botić:

Jer hobotnica je previše bacila svoje pipike i crnilo na naše društvo, i zato mi je drago da idemo čista lica, čista obraza kako je i moto MOST-a nezavisnih lista . a Akcija Mladih je uvijek išla srcem, uvijek išla otvoreno, uvijek pred očima građana, i to je ono što ćemo ponuditi u idućem mandatu jer u ove posljednje četiri godine doista smo promijenili plitički život grada Zadra, a sad je vrijeme da krenemo u Zadar u kojem će se moći živjeti i raditi i iz kojeg mladi neće iseljavati.

Dosadašnji rad Akcije mladih, kandidat za zadarskog župana Marko Pupić Bakrać opisao je kao gerilsku borbu, sada je kaže vrijeme za prelazak na drugu razinu:

Kakvi god rezultati bili nakon izbora, koliko god mi imali vijećnika u gradskom vijeću i županijskoj skupštini, bit će iza toga teška borba jer okorjele i okoštale političke strukture koje su vladale na interesno – klijentelisitički način neće tako lako dati svoje položaje.

Što god im je, kažu, teže to znači samo da su na prvom putu, a Zadar žele promijeniti kao što je to Most učinio na razini Hrvatske.

Izvor: HRT Radio ZadarMARKO PUPIĆ-BAKRAČ:...

Županijski vijećnik AM, Marko Pupić Bakrač, oglasio se javnim zahtjevom za...

read more

Sutra počinje...

Sutra počinje bogat program obilježavanje jubilarne 25. obljetnice Akcije...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom odluke članstva HDZ-a da iz stranke izbaci nasilinka Alojza...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr