round image on layout top

HDZ u Bibinjama, Sukošanu i Galovcu: Imamo sve predispozicije za gospodarski uzlet

12. svibnja 2017. by urednik divider image

Hrvatska demokratska zajednica i koalicijski partneri HSU, HSP AS, HRAST i Reformisti sinoć su u općinama Bibinje, Sukošan i Galovac predstavili kandidate za župana i njegove zamjenike te za županijsku skupštinu. Ujedno su dali potporu HDZ-ovim kandidatima za načelnike Brunu Bugariji (Bibinje), Anti Martincu (Sukošan) i Marinu Gulanu (Galovac).

Kandidat za župana Zadarske županije Božidar Longin poručio je kako Zadarska županija ima sve predispozicije za novi gospodarski uzlet.

– Naša županija uspjela je sačuvati niske stope nezaposlenosti čak i u vrijeme najveće krize. Pripada u natprosječno razvijene, bilježi kontinuirani porast turističkih noćenja, ali i kvalitete ukupnog turističkog proizvoda, koji se postupno nadopunjuje s turizmom u zaleđu. Poznati smo lider u djelatnostima ribarstva i marikulture s preko 50 % ulova i 70 % uzgoja ribe, a te brojke potvrđuju da naš optimizam prate i činjenice. Naravno da uvijek može bolje i zato smo napravili jedan kvalitetan i opsežan program. Nastavljamo kvalitetne projekte i uvodimo neke nove koje su jamstvo za bolje sutra svima koji žive u Zadarskoj županiji. Razvoj ćemo temeljiti na ribarstvu, marikulturi, turizmu, kvalitetnim EU projektima, jačanju poduzetništva, a posebno ćemo voditi računa o razvoju poljoprivrede, poručio je Longin.

Političku stabilnost na našim prostorima može pružiti samo Hrvatska demokratska zajednica, dodao je predsjednik županijskog HDZ-a Božidar Kalmeta.

– HDZ je jamac razvoja naše županije. Svjedoci smo kako su ovih zadnjih dvadesetak godina sve općine u zadarskoj županiji, u kojima je HDZ na vlasti, ostvarile kapitalne infrastrukturne projekte. I Bruno Bugarija i Ante Martinac i Marin Gulan su načelnici koji su se dokazali kvalitetnim radom i koji će, zajedno sa svojim suradnicima, i dalje raditi za razvoju svojih općina, istaknuo je Kalmeta.

ZDdanasNIKOLA ŠIMIĆ TONIN...

Književnik Nikola Šimić Tonin poslao je pripopćenje za medije koje...

read more

MUTNE IGRE Po projektu...

Prije nekoliko mjeseci na zemljištu između Supernove i “Braline...

read more

SUDAC KOLAKUŠIĆ Ovo je...

Sudac Trgovačkog suda Mislav Kolakušić za N1 je komentirao svoj mogući...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr