round image on layout top

LONGIN U BIOGRADU I BENKOVCU: Želimo ravnomjeran razvoj županije

10. svibnja 2017. by urednik divider image

Hrvatska demokratska zajednica Zadarske županije zajedno s koalicijskim partnerima HSU-om, HSP AS-om, HRAST-om i Reformistima svoju predizbornu kampanju započela je u Biogradu na Moru i Benkovcu.

U gradskoj dvorani u Biogradu predstavljeni su kandidat za župana Božidar Longin, za biogradskog gradonačelnika Ivan Knez, te kandidati za načelnike Pakoštana, Polače i Sv. Filipa i Jakova Milivoj Kurtov, Viktor Prtenjača i Zoran Pelicarić.

– Bit ćemo županija visokog društvenog standarda. Zadarska županija će u buduće u potpunosti financirati školovanje za sva deficitarna zanimanja, vodit ćemo brigu o starijima pa ćemo sufinancirati boravak u privatnim domovima sa 500 kuna mjesečno, a porodiljne naknade podići ćemo na tisuću kuna za prvo i drugo dijete, te na pet tisuća kuna za treće i svako sljedeće dijete, najavio je Longin.

Zadaća je naše generacije biti usmjereni na budućnost: gospodarski rast, konkurentnost, obrazovanje i nova radna mjesta, dodao je HDZ-ov kandidat za župana Zadarske županije.
– HDZ je uvijek okrenut u smjeru bolje budućnosti. Nastavit ćemo razvijati konkurentno gospodarstvo, poljoprivredu i nove trendove u turizmu. Imamo velik broj projekata u realizaciji kojima ćemo izgraditi još bolju infrastrukturu i otvoriti nova radna mjesta. Naši stanovnici to prepoznaju i zato će opet biti na pravoj strani, poručio je kandidat za gradonačelnika Biograda Ivan Knez.

Kalmeta: Zajedništvom u smjeru razvoja
U Benkovcu je pak, održan središnji skup za grad Benkovac i općine Lišane Ostrovičke i Stankovci.
– Želimo odgovorno raditi svoj posao, vjerujem da smo naučili lekciju i da više nećemo dozvoliti da nas dijele. Zajedništvo je ključ razvoja našeg kraja i vjerujem da će građani Benkovca prepoznati da samo pod zastavom HDZ-a možemo nastaviti sa projektima koji će nam donijeti napredak, naglasio je Tomislav Bulić, kandidat za gradonačelnika Benkovca.
Na zajedništvo je u Benkovcu pozvao i Božidar Longin, koji je iskazao punu podršku Tomislavu Buliću, te kandidatima za načelnika Lišana Ostrovičkih Ivani Mamić i Stankovaca Željku Baradiću.

-Želimo ravnomjeran razvoj županije, da svi naši krajevi imaju infrastrukturu 21. stoljeća. Pitku vodu dovest ćemo u sve dijelove naše županije, uključujući i najudaljenije otoke, a riješit ćemo i pitanje odvodnje. Političku stabilnost na našim prostorima može nam dati samo Hrvatska demokratska zajednica jer smo birali kandidate koji su dokazano sposobni, pošteni i vole svoj kraj, poručio je Longin u Benkovcu.
Božidar Kalmeta, predsjednik županijskog HDZ-a, ustvrdio je da je stabilna vlast jamstvo napretka.

– Zbog sposobnih ljudi u našim gradovima u općinama, te jedne političke stabilnosti i kontinuiteta u Zadarskoj županiji, danas je naša županija među najboljima u Hrvatskoj. Čvrsto podupirem kandidate Hrvatske demokratske zajednice jer su oni uvjerljivo najkvalitetniji za te funkcije i samo zajedništvom možemo ići u smjeru razvoja, istaknuo je Kalmeta.
Večeras će se u Ninu s početkom u 20:30 sati održati skup HDZ-ove koalicije za grad Nin i općine Privlaka, Vir i Vrsi.

ZDdanasMARKO PUPIĆ-BAKRAČ:...

Županijski vijećnik AM, Marko Pupić Bakrač, oglasio se javnim zahtjevom za...

read more

Sutra počinje...

Sutra počinje bogat program obilježavanje jubilarne 25. obljetnice Akcije...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom odluke članstva HDZ-a da iz stranke izbaci nasilinka Alojza...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr