fbpx

MARJANA BOTIĆ-AKCIJA MLADIH Rezultat koalicije Akcije mladih i Mosta je izvrstan, očito je da smo uspjeli ponuditi prave odgovore i rješenja

Povodom izvrsnog rezultata Akcije mladih na jučer završenim lokalnim izborima, pitali smo predstavnicu Akcije mladih i kandidatkinju za gradonačelnicu Marjanu Botić za komentar. Njenu izjavu prenosimo u cijelosti. 


Rezultat koalicije Akcije mladih i Mosta je izvrstan. Mi predstavljamo treći put koji je na političkoj sceni prisutan zadnje četiri godine. Imali smo nezavidnu ulogu otvaranja pitanja i suočavanja sa problemima koji su se taložili četvrtinu stoljeća. Očito je da smo uspjeli ponuditi prave odgovore i rješenja jer nas je u uvjetima katastrofalno male izlaznosti (manje od 39%) prepoznao velik broj ljudi i više smo nego uduplali broj naših predstavnika/ca u gradskom vijeću Zadra i u Skupštini Zadarske županije. Nastaviti ćemo raditi na rješenjima, suradnji sa građanima/kam i biti ćemo čvrsta brana svim koruptivno-interesnim grupacijama koje bi htjela raditi protiv interesa Zadra i Zadarske županije, kazala je Botić.

ZDanas