round image on layout top

OKTANSKA BOMBA U ZADRU Kante pune benzina bez nadzora?

24. svibnja 2017. by urednik divider image

Na adresu naše redakcije jutros su stigle zabrinjavajuće fotografije naslovljene “oktanska bomba u Zadru”, a odnose se na aktualno Jet- ski prvenstvo koje se ovih dana održava na rivi. Na fotografijama se tako nalaze velike kante, a naša zabrinuta slušateljica tvrdi kako se u njima nalazi benzin.

Sve se, dodaje, nalazi i u blizini dječjeg parka. Potražili smo odgovore kod organizatora ovoga prvenstva, Davora Hundića:

Zašto bi netko stavio svoje kante s benzinom da ih netko ukrade, dakle idemo vidjeti o kojim se kantama radi, ja ne znam o kojim se kantama radi, i o čemu se uopće radi, sve one kante s gorivom koje imaju naši vozači su uz njihova vozila , uz njihova plovila i boksove, dakle ja ću sad nazvati dole svoju našu ekipu…. Dakle sve ono što smo mi dobili što moramo ispuniti mi smo ispunili, ne znam što vi mislite i sve dozvole imamo..

Sve kante koje smo snimili na licu mjesta pune su visoko oktanskog goriva, a organizatori od protupožarne zaštite na raspolaganju imaju vodu, koja bi u slučaju eksplozije i požara imala zapravo kontra učinak – tvrdi naša slušateljica.

Kod prikolica postoji aparat za gašenje požara, uz to kad je natjecanje, vatrogasna su kola tamo od prvog dana i svakih petnaestak metara jedan aparat sa gašenjem prahom … istaknuo je organizator Hundić.

HRT/ZDanasMARKO PUPIĆ-BAKRAČ:...

Županijski vijećnik AM, Marko Pupić Bakrač, oglasio se javnim zahtjevom za...

read more

Sutra počinje...

Sutra počinje bogat program obilježavanje jubilarne 25. obljetnice Akcije...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom odluke članstva HDZ-a da iz stranke izbaci nasilinka Alojza...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr