round image on layout top

OKTANSKA BOMBA U ZADRU Kante pune benzina bez nadzora?

24. svibnja 2017. by urednik divider image

Na adresu naše redakcije jutros su stigle zabrinjavajuće fotografije naslovljene “oktanska bomba u Zadru”, a odnose se na aktualno Jet- ski prvenstvo koje se ovih dana održava na rivi. Na fotografijama se tako nalaze velike kante, a naša zabrinuta slušateljica tvrdi kako se u njima nalazi benzin.

Sve se, dodaje, nalazi i u blizini dječjeg parka. Potražili smo odgovore kod organizatora ovoga prvenstva, Davora Hundića:

Zašto bi netko stavio svoje kante s benzinom da ih netko ukrade, dakle idemo vidjeti o kojim se kantama radi, ja ne znam o kojim se kantama radi, i o čemu se uopće radi, sve one kante s gorivom koje imaju naši vozači su uz njihova vozila , uz njihova plovila i boksove, dakle ja ću sad nazvati dole svoju našu ekipu…. Dakle sve ono što smo mi dobili što moramo ispuniti mi smo ispunili, ne znam što vi mislite i sve dozvole imamo..

Sve kante koje smo snimili na licu mjesta pune su visoko oktanskog goriva, a organizatori od protupožarne zaštite na raspolaganju imaju vodu, koja bi u slučaju eksplozije i požara imala zapravo kontra učinak – tvrdi naša slušateljica.

Kod prikolica postoji aparat za gašenje požara, uz to kad je natjecanje, vatrogasna su kola tamo od prvog dana i svakih petnaestak metara jedan aparat sa gašenjem prahom … istaknuo je organizator Hundić.

HRT/ZDanasNIKOLA ŠIMIĆ TONIN...

Književnik Nikola Šimić Tonin poslao je pripopćenje za medije koje...

read more

MUTNE IGRE Po projektu...

Prije nekoliko mjeseci na zemljištu između Supernove i “Braline...

read more

SUDAC KOLAKUŠIĆ Ovo je...

Sudac Trgovačkog suda Mislav Kolakušić za N1 je komentirao svoj mogući...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr