round image on layout top

U HNK Zadar održati će se “International Pole Show Art Championship”

19. svibnja 2017. by urednik divider image

U Zadru, u Hrvatskom narodnom kazalištu, Široka ulica 8 će se u subotu 27. svibnja u 18 sati, održati će se natjecanje na šipci pod nazivom International Pole Show Art Championship.

Ovo je prvo natjecanje umjetničkog i show izričaja u ovom dijelu Europe na kojem će sudjelovati 39 natjecateljica i natjecatelja iz cijelog svijeta. Kategorije natjecanja su solo muškarci i žene te parovi, a natjecanje je dio većeg događaja koji se pod nazivom Pole Show exhibition održava uhotelu Donat od 25. do 28. svibnja, a sastoji se od raznih aktivnosti za sve goste poput radionica, treninga, izleta i dr. Organizator natjecanja kao i cijelog događaja je Udruga za promicanje izvedbene umjetnosti “Studio I” iz Zadra sa Ingrid Jerak.

Suci su svjetski poznata imena iz područja plesa na šipci: Phoenix Kazre (USA), Allegra Bird (Francuska), Magnus Labbe (Danska), Chilli Rox (Australia) i Mario Valentino (USA).

Organizatorica natjecanja, Ingrid Jerak koja je ujedno i licencirana instruktorica i sutkinja za ples i fitness na šipci , hrvatska ambasadorica pri PFA (Pole Fitness Association), te članica IPDFA (International Pole Dance Association), ističe kako se ovim natjecanjem želi naglasiti svu ljepotu umjetničkog izričaja u plesu na šipci. Također se želi predstaviti Zadar kao turistička destinacija svim natjecateljima i posjetiteljima natjecanja.

Nakon natjecanja poblika je pozvana na afterparty zajedno s natjecateljima i sucima u Q Bar.

Sponzori natjecanja su X Pole UK, Hotel Donat, Rd Digital, MC Hollister, Reklame Mikić, portal rekreacija.hr, Xpert Pole Fitness, Dragonfly, Ugo Dance, Boomkats, Hydroattack for Pole, MC Hollister i OPG Smoljan.

Više o samom natjecanju pogledajte na web stranici:

http://infoepsac.wix.com/poleshowart
ili na FB stranici

https://www.facebook.com/pages/European-Pole-Show-Art-Championship/634683223253078?ref_type=bookmark

 

 

Fotografije: Maria Tangar

ZDdanasMARJANA BOTIĆ O...

Priopćenje Marjane Botić i Akcije mladih vezano uz luku Gaženica prenosimo u...

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom odluke ministra Olega Butkovića o koncesiji nad lukom Gaženica,...

read more

Svi će oni zaraditi...

Isti ljudi koji su stvarali zakon su izabrali američki Alix Partners za...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr