round image on layout top

UNIŠTEN OPĆINSKI AUTO Načelnik Prtenjača: Nepoznata osoba mi je ušla u dvorište kuće, automobil polila benzinom i zapalila ga!

2. svibnja 2017. by urednik divider image

U mjestu Polača kraj Zadra, u noći s ponedjeljka na utorak izgorio je službeni automobil Viktora Prtenjače, načelnika općine. Požar na automobilu marke Škoda (Superb) ugasili su vatrogasci JVP Benkovac piše portal Zadarski.hr

– Nekoliko minuta prije jednog sata u noći, nepoznata osoba mi je ušla u dvorište kuće, automobil polila benzinom i zapalila ga. Osobno to nisam vidio, ali mi je tako rekao jedan moj susjed koji je sve to vidio. Vozilo koje je u vlasništvu jedinice lokalne samouprave je potpuno izgorjelo, a požarom mi je zahvaćeno i osobno dostavno vozilo, ali na njemu nije počinjena neka velika šteta, rekao je načelnik Prtenjača koji smatra da je ovaj požar povezan s nadolazećim lokalnim izborima.

– Ne možemo dopustiti da se na ovakav način postavljaju norme ponašanja i nekakve “moralne vertikale”. Moglo je biti puno više posljedica, a onaj koji je to napravio je svjestan svega toga, govori Prtenjača koji je uvjeren da postoji dovoljno elemenata kako bi policija efikasno i brzo obavila posao.

Nakon što je mjesto požara osigurano, policijski je očevid započeo u utorak ujutro i trajao do popodnevnih sati, a utvrđeno je da je požar namjerno izazvan. Protiv nepoznatog počinitelja, rekli su nam u PU Zadarskoj, Državnom će odvjetništvu biti upućena kaznena prijava zbog oštećivanja tuđe stvari.

ZDdanas/Zadarski.hrMARJANA BOTIĆ Svi...

Vijećnica Akcije mladih Marjana Botić uputila je javni poziv gradonačelniku...

read more

HRVATSKA NA SVJETSKOM...

Hrvatska je po konkurentnosti u 2018. godini pala za dva mjesta u odnosu na...

read more

MARJANA BOTIĆ O...

Priopćenje Marjane Botić i Akcije mladih vezano uz luku Gaženica prenosimo u...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr