round image on layout top

UNIŠTEN OPĆINSKI AUTO Načelnik Prtenjača: Nepoznata osoba mi je ušla u dvorište kuće, automobil polila benzinom i zapalila ga!

2. svibnja 2017. by urednik divider image

U mjestu Polača kraj Zadra, u noći s ponedjeljka na utorak izgorio je službeni automobil Viktora Prtenjače, načelnika općine. Požar na automobilu marke Škoda (Superb) ugasili su vatrogasci JVP Benkovac piše portal Zadarski.hr

– Nekoliko minuta prije jednog sata u noći, nepoznata osoba mi je ušla u dvorište kuće, automobil polila benzinom i zapalila ga. Osobno to nisam vidio, ali mi je tako rekao jedan moj susjed koji je sve to vidio. Vozilo koje je u vlasništvu jedinice lokalne samouprave je potpuno izgorjelo, a požarom mi je zahvaćeno i osobno dostavno vozilo, ali na njemu nije počinjena neka velika šteta, rekao je načelnik Prtenjača koji smatra da je ovaj požar povezan s nadolazećim lokalnim izborima.

– Ne možemo dopustiti da se na ovakav način postavljaju norme ponašanja i nekakve “moralne vertikale”. Moglo je biti puno više posljedica, a onaj koji je to napravio je svjestan svega toga, govori Prtenjača koji je uvjeren da postoji dovoljno elemenata kako bi policija efikasno i brzo obavila posao.

Nakon što je mjesto požara osigurano, policijski je očevid započeo u utorak ujutro i trajao do popodnevnih sati, a utvrđeno je da je požar namjerno izazvan. Protiv nepoznatog počinitelja, rekli su nam u PU Zadarskoj, Državnom će odvjetništvu biti upućena kaznena prijava zbog oštećivanja tuđe stvari.

ZDdanas/Zadarski.hrMARKO PUPIĆ-BAKRAČ:...

Županijski vijećnik AM, Marko Pupić Bakrač, oglasio se javnim zahtjevom za...

read more

Sutra počinje...

Sutra počinje bogat program obilježavanje jubilarne 25. obljetnice Akcije...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom odluke članstva HDZ-a da iz stranke izbaci nasilinka Alojza...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr