fbpx

ZAHTJEV JE POSLAN Iako je Kalmeta obećao odobriti zahtjev sada tvrdi kako ga nije primio

Koalicija Akcija mladih Most Zadar obratila se medijima priopćenjem, a vezano uz njihovu humanitarna akcija „Očistimo Centar Mocire zajedno!“. Prema dokumentaciji i emailu u prilogu jasno je da je zahtjev prema Gradu Zadru poslan još 30. travnja, a gradonačelnik tvrdi da isti nije dobio. Priopćenje prenosimo u cijelosti.


Humanitarna akcija „Očistimo Centar Mocire zajedno!!!“, kojom je koalicija Akcija mladih i nezavisnih i Mosta zeljela ukazati na sramotan odnos vladajućih u Zadru prema tom prijeko potrebnom prostoru nazalost je voljom gradonačelnika Kalmete zabranjena. Akcija mladih i Most nije htjela uzrokovati dodatne probleme zastitarskoj sluzbi koja je nazalost u prvomajsko jutro angazirana kako bi nas sprijecila da ocistimo staklo i drugi opasni otpad koji se nazalost nalazi na šest metara od otvorene ograde škole ŠK Benje, koju pohađa 1200 osnovnoškolske djece. Zao nam je što je zastitarska sluzba u tolikom broju angazirana tek sad unatoč brojnim dopisima gradskih vjećnika Akcije mladih, koji su amandmanima i vječnićkim prijedlozima trazili bolju zaštitu Centra sve ove godine, budući svi znamo da se Centar kontinuirano uništava, na sramotu svih nadleznih institucija Zadra i Hrvatske. Pokušali smo popraviti devastirano stanje te smo po uputama Gradonačelnika poslali zahtjev gradskim službama na koji nismo dobili odgovor.
Ovim putem pozivamo sve ljude koji su se htjeli odazvati humanitarnoj akciji koja je zabranjena da zaštitarskoj sluzbi koja se tamo nalazi ne uzrokuju probleme da i ti ljudi mogu dostojanstvenije obiljeziti međunarodni Praznik rada.

Koalicija Akcija mladih Most Zadar