round image on layout top

MARKO PUPIĆ BAKRAČ OBJAVIO JAVNU KANDIDATURU ZA DIREKTORA KK ZADAR Košarka mi je u venama, ne mogu mirno gledati nadolazeću kataklizmu!

16. lipnja 2017. by urednik divider image

Povodom stanja u KK Zadar oglasio se Marko Pupić Bakrač koji poslao otvoreno pismo u kojemu se kandidira za direktora KK Zadar. Isto pismo premosimo u cijelosti.


Poštovani,

u ovom trenutku kada svi napuštaju brod koji tone i ne vidi se svijetlo na kraju tunela usprkos vrlo izvjesnoj mogućnosti da se sva krivica za nagomilane probleme i posljedice svali na mene kandidirati ću se za direktora KK Zadar.

Košarka je u venama od djetinjstva , ne mogu mirno gledati nadolazeću kataklizmu, a da ne pokušamo nešto poduzeti. Mnogi su me odgovarali od ovog kako oni kažu samoubilačkog čina. No, jednom prilikom je bivši predsjednik Gradskog vijeća Živko Kolega ustvrdio da nikada u životu nije vidio tvrdoglavijeg čovjeka.

Odlučio sam zanemariti sve savjete , nikoga ne poslušati pa ako i bude političko samoubojstvo neka bude baš ovako, na ovaj način. Bezbolnih rješenja nema, ali racionalnih ima. Ona su jednim dijelom sadržana u našem predizbornom programu Deklaracija zadarskog preporoda. Više o našem viđenju rješavanja problematike, razvoju zadarske košarke i sporta uopće iznijeti ću kada službeno otpočne kandidacijski proces.

Marko Pupić-BakračBIBINJE Uz prijetnju...

U subotu, oko 23 sata, na Jadranskoj cesti u Bibinjama, više nepoznatih...

read more

Libri u korti: Veronika...

24.8.2017. u 20:30 u dvorištu hotela Almayer, Blagoje Bersa 2 (iza Gospe od...

read more

Koncertom Linde...

U utorak, 22. kolovoza na festivalu Zadar classic open air svirat će mlada...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar