round image on layout top

MARKO PUPIĆ BAKRAČ OBJAVIO JAVNU KANDIDATURU ZA DIREKTORA KK ZADAR Košarka mi je u venama, ne mogu mirno gledati nadolazeću kataklizmu!

16. lipnja 2017. by urednik divider image

Povodom stanja u KK Zadar oglasio se Marko Pupić Bakrač koji poslao otvoreno pismo u kojemu se kandidira za direktora KK Zadar. Isto pismo premosimo u cijelosti.


Poštovani,

u ovom trenutku kada svi napuštaju brod koji tone i ne vidi se svijetlo na kraju tunela usprkos vrlo izvjesnoj mogućnosti da se sva krivica za nagomilane probleme i posljedice svali na mene kandidirati ću se za direktora KK Zadar.

Košarka je u venama od djetinjstva , ne mogu mirno gledati nadolazeću kataklizmu, a da ne pokušamo nešto poduzeti. Mnogi su me odgovarali od ovog kako oni kažu samoubilačkog čina. No, jednom prilikom je bivši predsjednik Gradskog vijeća Živko Kolega ustvrdio da nikada u životu nije vidio tvrdoglavijeg čovjeka.

Odlučio sam zanemariti sve savjete , nikoga ne poslušati pa ako i bude političko samoubojstvo neka bude baš ovako, na ovaj način. Bezbolnih rješenja nema, ali racionalnih ima. Ona su jednim dijelom sadržana u našem predizbornom programu Deklaracija zadarskog preporoda. Više o našem viđenju rješavanja problematike, razvoju zadarske košarke i sporta uopće iznijeti ću kada službeno otpočne kandidacijski proces.

Marko Pupić-BakračMARKO PUPIĆ-BAKRAČ:...

Županijski vijećnik AM, Marko Pupić Bakrač, oglasio se javnim zahtjevom za...

read more

Sutra počinje...

Sutra počinje bogat program obilježavanje jubilarne 25. obljetnice Akcije...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom odluke članstva HDZ-a da iz stranke izbaci nasilinka Alojza...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr