round image on layout top

OTVORENJE KVARTARTA Nastupa zadarski alter rock bend Scarlet Notes

1. lipnja 2017. by urednik divider image

Prvi dan prvog zadarskog urbanog festivala KvartArt – Voštarnica donosi nastup jednog od najboljih zadarskih bendova Scarlet Notes! Koncert će se održati na Glazbodromu – igralištu / parkiralištu u sklopu bivše vojarne Stjepan Radić s početkom u 21 sat.

Alter rock bend kojeg čine Zrna Zuber (vokal / bas gitara), Leonardo Jakšić (gitara) i Josip Miočić (bubnjevi) radi još od 2010. godine. Zapažen je u finalu Zadarske gitarijade (2014.) gdje je njihov autorski rad prepoznala izdavačka kuća Aquarius Records. S tom su kućom potpisali ugovor i izbacili svoj prvi singl “Sanjarimo”.

Godinu dana poslije, nastupili su u Velikoj Britaniji sa bendom Xander & The Keys u sklopu mini turneje u suradnji s HGF Demo festivalom i MBM Managmentom. Iste godine izdali su i svoj debitantski album „Naivno srce“, a prošle godine nastupili su i na pozornici INmusic festivala u Zagrebu.
Trenutno rade na projektu ‘3/3’ u kojem kroz razdoblje od tri godine namjeravaju izdati 3×3 tematski ugođajno srodne pjesme s pratećim videospotovima. Projekt su započeli 2016. godine te se trenutno nalaze u drugom ciklusu. Ovaj ciklus prikazuje prolazak vremena kroz godišnja doba te ga do kraja godine namjeravaju zaokružiti sa pjesmama “Pučina” na ljeto i “Kiša” na jesen.

Koncert benda Scarlet Notes jedan je od sveukupno tri u sklopu festivala KvartArt – Voštarnica koji će se realizirati u suradnji s Koncertnim uredom Zadar. Na festivalu koji promovira urbani način života očekuje nas, uz koncerte, i edukativne radionice, projekcije, igra i zabava. Festival će nas na zabavan, aktivan i interaktivan način upoznati s projektom koji ima za cilj revitalizati zapuštene javne prostore, potaknuti novo promišljanje funkcije javnih gradskih prostora i sadržaja gradskih kvartova, te promovirati urbanu kulturu i popularizirati mladenačku umjetnost.

Ulaz na koncert je besplatan.

ZDdanasNIKOLA ŠIMIĆ TONIN...

Književnik Nikola Šimić Tonin poslao je pripopćenje za medije koje...

read more

MUTNE IGRE Po projektu...

Prije nekoliko mjeseci na zemljištu između Supernove i “Braline...

read more

SUDAC KOLAKUŠIĆ Ovo je...

Sudac Trgovačkog suda Mislav Kolakušić za N1 je komentirao svoj mogući...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr