round image on layout top

TRAGEDIJA POTRESLA ZADARSKI NOGOMET U 27. godini preminuo mladi vratar Antonio Jurjević

10. lipnja 2017. by urednik divider image

Strašna tragedija pogodila je u subotu jutro nogometni Zadar. Posve iznenada u obiteljskoj je kući preminuo 27-godišnji Antonio Jurjević, dugogodišnji vratar brojnih zadarskih klubova i izdanak nogometne škole NK Zadar za kojega je nastupao u mlađim kategorijama.

Tužna je vijest objavljena i na Facebok stranici Treće lige jug:

– Tužna i šokantna vijest dolazi iz Zadra, bivši golman niza klubova u Drugoj i Trećoj HNL te Zadarskoj ŽNL, Antonio Jurjević iznenada je sinoć preminuo nakon utakmice malog nogometa. Dva njegova brata, Karlo i Josip, igrači su Zadra te njima i obitelji ovim putem izražavamo sućut. Jurjević je nogometnu karijeru započeo kao vratar u mlađoj generaciji Nogometnog kluba Zadar, stoji u objavi.

-Još uvijek ne mogu vjerovati što se dogodilo, nemam snage otići do njegove obitelji koju dugo poznajem. Njegove braća Karlo i Josip su naši igrači, sva trojica su jako dragi mladići, jedna krasna sportska obitelj, ovo je zaista tragedija. Antonio je sinoć igrao utakmicu malog nogometa na turniru u Smiljevcu. Još tada je rekao da se ne osjeća dobro, ali nitko nije mogao ni sanjati što će se dogoditi, kazao nam je vidno potreseni direktor NK Zadra Svetko Ćustić.

-S velikom tugom primili smo vijest da nas je prerano napustio naš bivši igrač Antonio Jurjević. Antonio je prošao sve mlađe kategorije Nogometnog kluba Zadar, a kasnije je kao vratar igrao za Hrvace, Primorac Biograd, Raštane, Zelinu i NOŠK. NK Zadar izražava iskrenu sućut obitelji Jurjević i brojnim prijateljima. Sve naše misli i molitve sada su s vama. Počivao u miru Božjem, zadarski anđele, objavljeno je na službenoj internet stranici NK Zadra.

ZDdanas/Zadarski.hrMARKO PUPIĆ-BAKRAČ:...

Županijski vijećnik AM, Marko Pupić Bakrač, oglasio se javnim zahtjevom za...

read more

Sutra počinje...

Sutra počinje bogat program obilježavanje jubilarne 25. obljetnice Akcije...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom odluke članstva HDZ-a da iz stranke izbaci nasilinka Alojza...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr