round image on layout top

ZAVRŠNICA FESTIVALA KVARTART U subotu koncert Sexymotherfuckersa

14. lipnja 2017. by urednik divider image

U subotu 17. lipnja KvarArt donosi koncert iznenađenja! Na velikoj završnici prvog urbanog zadarskog festivala nastupit će band Sexymotherfuckers!

Nakon cjelodnevnog programa festival će završiti na Glazbodromu (parkiralištu) u sklopu bivše vojarne u ulici Stjepana Radića uz glazbu jednog od najoriginalnijih zadarskih bendova. Članovi, Ivo Petrić (vokal, kazoo, zvono, megafon), Marin Mrva (vokal, gitara, kazoo), Marino Antišin (bass gitara) i Marko Nakić Njake (bubanj, back vokal) uspješno kombiniraju otkačeni dalmatinski stil s raznim vrstama glazbenih usmjerena, od etna, hard rocka do bluesa. Vrsta glazbe koju sviraju nazivaju „originalni dalmatinski Hop Cup“, a neke od njihovih najpopularnijih pjesama su Ajme meni nije mi dobro, Dido moj, Maslina, Dido je lud… Svojim hitovima i pozitivnom energijom Sexymotherfuckersi će zatvoriti festival koji je za cilj imao revitalizaciju zapuštenih javnih prostora, stvaranje kreativne atmosfere i populariziranje mladenačke umjetnosti.
Festival je trajao 16 dana, a publika je mogla uživati u raznim aktivnostima usmjerenim prema mladima u kojima su gostovali brojni edukatori, voditelji, umjetnici i aktivisti.
Svojim znanjem i iskustvom svi su zajedno stvorili kreativnu atmosferu unutar koje su nastale nove ideje, novi projekti i nova poznanstva.

Koncert započinje u 22 sata, a ulaz na koncert je besplatan.

Dođite na koncert jer život je u Kvartu!

ZDdanasNIKOLA ŠIMIĆ TONIN...

Književnik Nikola Šimić Tonin poslao je pripopćenje za medije koje...

read more

MUTNE IGRE Po projektu...

Prije nekoliko mjeseci na zemljištu između Supernove i “Braline...

read more

SUDAC KOLAKUŠIĆ Ovo je...

Sudac Trgovačkog suda Mislav Kolakušić za N1 je komentirao svoj mogući...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr