round image on layout top

ZAVRŠNICA FESTIVALA KVARTART U subotu koncert Sexymotherfuckersa

14. lipnja 2017. by urednik divider image

U subotu 17. lipnja KvarArt donosi koncert iznenađenja! Na velikoj završnici prvog urbanog zadarskog festivala nastupit će band Sexymotherfuckers!

Nakon cjelodnevnog programa festival će završiti na Glazbodromu (parkiralištu) u sklopu bivše vojarne u ulici Stjepana Radića uz glazbu jednog od najoriginalnijih zadarskih bendova. Članovi, Ivo Petrić (vokal, kazoo, zvono, megafon), Marin Mrva (vokal, gitara, kazoo), Marino Antišin (bass gitara) i Marko Nakić Njake (bubanj, back vokal) uspješno kombiniraju otkačeni dalmatinski stil s raznim vrstama glazbenih usmjerena, od etna, hard rocka do bluesa. Vrsta glazbe koju sviraju nazivaju „originalni dalmatinski Hop Cup“, a neke od njihovih najpopularnijih pjesama su Ajme meni nije mi dobro, Dido moj, Maslina, Dido je lud… Svojim hitovima i pozitivnom energijom Sexymotherfuckersi će zatvoriti festival koji je za cilj imao revitalizaciju zapuštenih javnih prostora, stvaranje kreativne atmosfere i populariziranje mladenačke umjetnosti.
Festival je trajao 16 dana, a publika je mogla uživati u raznim aktivnostima usmjerenim prema mladima u kojima su gostovali brojni edukatori, voditelji, umjetnici i aktivisti.
Svojim znanjem i iskustvom svi su zajedno stvorili kreativnu atmosferu unutar koje su nastale nove ideje, novi projekti i nova poznanstva.

Koncert započinje u 22 sata, a ulaz na koncert je besplatan.

Dođite na koncert jer život je u Kvartu!

ZDdanasMARKO PUPIĆ-BAKRAČ:...

Županijski vijećnik AM, Marko Pupić Bakrač, oglasio se javnim zahtjevom za...

read more

Sutra počinje...

Sutra počinje bogat program obilježavanje jubilarne 25. obljetnice Akcije...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom odluke članstva HDZ-a da iz stranke izbaci nasilinka Alojza...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr