fbpx round image on layout top

Reebok predstavio novu kolekcionarsku liniju tenisica Alien Stomper

24. srpnja 2017. by urednik divider image

Inspiriran kultnim filmom „Aliens“, proslavljenog redatelja Jamesa Camerona iz 1986. godine te posljednjim epskim obračunom između Ripley i kraljice Xenomorph, ovom kolekcionarskom i limitiranom linijom, Reebok odaje posebno priznanje kultnom filmu i najznačajnijem blockbusteru u povijesti filmske industrije.

Alien Stomper dva su para kolekcionarskih uniseks modela “Queen” i “Powerloader” koje dolaze u paketu pod imenom “Final Battle“.

Alien Stomper “Queen” nadahnut je kraljicom Xenomorph, a dolazi u crnoj i sjajnoj koži koja asocira na eksoskeleton kseomorfa. Ovaj model ima i toksično zeleni detalj koji predstavlja ksenomorfovu krv (kiselinu) i remen na kojemu je aplicirana identifikacijska šifra “XX121”, za izvanzemaljske oblike života.

Alien Stomper “Powerloader” inspiriran je Ripleynim crno-žutim teretnim odijelom u kojem se obračunala s Kraljicom. Zahvaljujući ledenom narančastom potplatu, “sigurnosne žute” tenisice krase brojni detalji, uključujući i PWL pete, i crvene strelice koje predstavljaju hidrauličko kretanje odijela te njihov serijski broj – P-5000.

„Queen” i “Powerloader”Alien Stomper pakirane su u atraktivnu kutiju koja u jednakoj mjeri obiluje mnoštvom simbolike. Svaka je tenisica zaštićena i pohranjena u zasebnu ladicu. Kutija je izrađena ručno, korištenjem vrhunskog kartona koji je tiskan posebnim tehnikama kako bi se istaknula autentičnost, forma, tekstura te futuristički izgled.

Paket “Final Battle” može se kupiti online od 18. srpnja ove godine, na isti datum kada je točno prije 31 godinu prvi puta prikazan ovaj kultni film.

Cijena paketa „Final Battle“ iznosi 325 dolara.

She.hr/ZDanasZBOG NAPADA NA NOVINARA...

Bivši nogometaš NK Zadra Jakov Surać danas je zbog premlaćivanja novinara...

read more

Pupić o imenovanju...

Povodom imenovanja Branka Kutije za v.d. ravnatelja ŽUCa oglasio se...

read more

MARJANA BOTIĆ Zašto...

Povodom događaja na posljednjoj sjednici Županijske skupštine Zadarske...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2019 ZADARdanas.hr