round image on layout top

ZADARSKO KAZALIŠNO LJETO U petak i subotu pogledajte predstavu “BEPO I MARIJETA”

14. srpnja 2017. by urednik divider image

U nastavku 23. Zadarskog kazališnog ljeta u petak, 14. srpnja ili u subotu 15. srpnja pogledajte u Lapidariju Narodnog muzeja s početkom u 21:30 sati predstavu „BEPO I MARIJETA-Štorija o ljubavi i mižeriji“, zadarsku inačicu legendarnog Smojinog djela – Roko i Cicibela u produkciji HNK Zadar te u režiji Nine Kleflin. Kostimografiju potpisuje Marija Šarić Ban, scenografiju John Čolak, glazbu Dražen Habuš, a oblikovanje svjetla Ivo Nižić. Igraju: Jasna ančić i Zlatko Košta. Predstava je premijerno izvedena 2014. na 20. Zadarskom kazališnom ljetu.

Ova dirljiva ljubavna priča, zadarska inačica legendarnog Smojinog para, Roka i Cicibele koji smješteni u zadarski kulturološko-socijalni ambijent postaju Bepo i Marijeta, podsjeća na prolaznost i kratkoću života te da je, bez obzira na sve probleme, najvažnije biti voljen.

Prepustite se sjajnim interpretacijama Jasne Ančić i Zlatka Košte čiji su junaci postali svojevrstan zaštitni znak Zadarskog kazališnog ljeta i koji će vas vratiti u nostalgična vremena „šaka suza i vrića smija“.

BUDITE I VI DIO 23. ZADARSKOG KAZALIŠNOG LJETA https://www.youtube.com/watch?v=c4ZrW52DaiE&feature=youtu.be

Ulaznice su u prodaji na blagajni HNK Zadar po cijeni od 50,00 kuna od 11 do 13 sati i od 19 do 20:45 sati te pola sata prije početka predstava na mjestu održavanja programa.

 BIBINJE Uz prijetnju...

U subotu, oko 23 sata, na Jadranskoj cesti u Bibinjama, više nepoznatih...

read more

Libri u korti: Veronika...

24.8.2017. u 20:30 u dvorištu hotela Almayer, Blagoje Bersa 2 (iza Gospe od...

read more

Koncertom Linde...

U utorak, 22. kolovoza na festivalu Zadar classic open air svirat će mlada...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar