round image on layout top

ZADARSKO KAZALIŠNO LJETO U petak i subotu pogledajte predstavu “BEPO I MARIJETA”

14. srpnja 2017. by urednik divider image

U nastavku 23. Zadarskog kazališnog ljeta u petak, 14. srpnja ili u subotu 15. srpnja pogledajte u Lapidariju Narodnog muzeja s početkom u 21:30 sati predstavu „BEPO I MARIJETA-Štorija o ljubavi i mižeriji“, zadarsku inačicu legendarnog Smojinog djela – Roko i Cicibela u produkciji HNK Zadar te u režiji Nine Kleflin. Kostimografiju potpisuje Marija Šarić Ban, scenografiju John Čolak, glazbu Dražen Habuš, a oblikovanje svjetla Ivo Nižić. Igraju: Jasna ančić i Zlatko Košta. Predstava je premijerno izvedena 2014. na 20. Zadarskom kazališnom ljetu.

Ova dirljiva ljubavna priča, zadarska inačica legendarnog Smojinog para, Roka i Cicibele koji smješteni u zadarski kulturološko-socijalni ambijent postaju Bepo i Marijeta, podsjeća na prolaznost i kratkoću života te da je, bez obzira na sve probleme, najvažnije biti voljen.

Prepustite se sjajnim interpretacijama Jasne Ančić i Zlatka Košte čiji su junaci postali svojevrstan zaštitni znak Zadarskog kazališnog ljeta i koji će vas vratiti u nostalgična vremena „šaka suza i vrića smija“.

BUDITE I VI DIO 23. ZADARSKOG KAZALIŠNOG LJETA https://www.youtube.com/watch?v=c4ZrW52DaiE&feature=youtu.be

Ulaznice su u prodaji na blagajni HNK Zadar po cijeni od 50,00 kuna od 11 do 13 sati i od 19 do 20:45 sati te pola sata prije početka predstava na mjestu održavanja programa.

 MARKO PUPIĆ-BAKRAČ:...

Županijski vijećnik AM, Marko Pupić Bakrač, oglasio se javnim zahtjevom za...

read more

Sutra počinje...

Sutra počinje bogat program obilježavanje jubilarne 25. obljetnice Akcije...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom odluke članstva HDZ-a da iz stranke izbaci nasilinka Alojza...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr