round image on layout top

Brod kulture i gastronomije uplovio u Zadar

2. kolovoza 2017. by urednik divider image

Kulturno-turistička manifestacija „Brod kulture i gastronomije“ na 11. turneji plovi Jadranom. Novost u ovogodišnjem programu je gastro kultura koju vode najpoznatiji gastronomad Rene Bakalović i Srđana Jevtić, superfinalistica televizijskog kulinarskog showa.

Nakon 4 dana plovidbe Jadranom, Zadar je danas dio kulturno-gastronomskog projekta, gdje se turistima, ali i domaćima predstavljaju zanimljive gastro-delicije. Rene Bakalović sudionik je projekta: Gastro brod je mjesto na kojem kolegama iz profesije i kolegama iz medija želimo pokazati nove prije svega neke nove trendove i nove mogućnosti u kreiranju jelovnika i karti pića.

Uz pregršt besplatnih kulturnih događanja, veliku knjižaru na otvorenom, promociju knjiga i pisaca, te bezbroj drugih događanja posjetitelje očekuju promocije i degustacije hrvatskih specijaliteta, najavljuje organizator Igor Gerenčer: Uz hranu za dušu, što je kultura, knjige, pisci predstave, trebamo imati i hranu za tijelo, a to je odličan spoj, to je logičan spoj zbog toga što su hrvatska gastro i eno kultura jako bogate i imamo zaista tradiciju, ogromnu tradiciju, kao malo koja zemlja u Europi jer imamo fenomenalan spoj kontinenta i mora i okusa.

Dio ovog zanimljivog projekta su i Enes Kišević, pjesnik i Sonja Zubović, književnica.

Želite li uživati u mirisima i okusima hrvatske kužine, a istodobno nahraniti i dušu, na zadarskoj se rivi ukrcajte na Brod kulture i gastronomije.

Pridružite se osim u Zadru, i 03.08. u Svetom Filipu i Jakovu te, za kraj polovidbe , 4.08. u Rogoznici.

ZDdanasMARKO PUPIĆ-BAKRAČ:...

Županijski vijećnik AM, Marko Pupić Bakrač, oglasio se javnim zahtjevom za...

read more

Sutra počinje...

Sutra počinje bogat program obilježavanje jubilarne 25. obljetnice Akcije...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom odluke članstva HDZ-a da iz stranke izbaci nasilinka Alojza...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr