fbpx

Večeras Puntamiška fešta

Na fešti će uzvanike zabavljati Marijan Ban i Diktatori, s početkom u 22 sata u ulici Obala kneza Domagoja, na početku plaže na Puntamici, gdje će od poslijepodnevnih sati biti na snazi i zabrana prometa.

Udruga mladih Puntamika pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Zadra organizira večeras feštu povodom Dana Puntamike. Nakon dugogodišnje stanke i manjka događanja na Puntamici osnovana je Udruga Mladih Puntamika koja je i organizator ove fešte, a sve kako bi oživila stara puntamiška tradicija.

Udruga je tek osnovana i stvarno se nadamo kako ćemo neke stvari uspjeti napraviti, od promidžbe našeg kvarta do pronalaska prostora za Udrugu, cilj nam je i obnoviti neke stvari na kojima se godinama nije radilo… Program počinje popodne vaterpolo utakmicom, poslije toga tu je DJ Angelo, a na kraju kao glavni zabavljač tu je Marijan Ban i Diktatori, bit će tu i spize, pića pozivamo sve da dođu i da se provesele skupa s nama – rekla nam je u najavi za naš program Petra Mičić Garibović, predsjednica Udruge mladih Puntamika.

ZDdanas