round image on layout top

DAN NAKON KATASTROFE Zadarska Opća bolnica nastavila s normalnim radom

12. rujna 2017. by urednik divider image

Dan nakon snažnog grmljavinskog nevremena, zadarska Opća bolnica, koje je pretrpjela veliku štetu, nastavila je s normalnim radom. Idućih dana procijenit će se posljedice nevremena ne samo u bolnici već i na novoj zgradi Poliklinike , izjavio je zamjenik ravnatelja dr Edi Karuc.

Jučer se cijelo vrijeme radilo tako da smo i noćas do dva ujutro operirali. Tako da sustav nije stao i sve jedinice rade kao da je normalno. Već sada operiramo u tri kirurške sale. Blaže operacije smo odgodili, a ove koje su hitne njih radimo, kao i one neophodne kao što su operacije karcinoma, tumora. To nismo odgodili i nastavljamo dalje.

Nova Poliklinika je na žalost pretrpjela milijunsku štetu, ističe dr Edi Karuc:

Ovaj smo tjedan imali u planu potpisivanje primopredaje Poliklinike ali jučer je i ona stradala. Velika količina vode napunila je podrum, prvi kat nam je također procurio… Radi se o velikoj šteti, milijunskoj sigurno. Na sreću nije bilo opreme ali stradali su podovi, vrata, drvenarija. Jučer nam je pomogla vojska, vatrogasci. Bilo je oko 6 do 7 pumpi koje su ispumpavale vodu do kasnih noćnih sati.

Zadarski.hr/ZDanas

 MARKO PUPIĆ-BAKRAČ:...

Županijski vijećnik AM, Marko Pupić Bakrač, oglasio se javnim zahtjevom za...

read more

Sutra počinje...

Sutra počinje bogat program obilježavanje jubilarne 25. obljetnice Akcije...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom odluke članstva HDZ-a da iz stranke izbaci nasilinka Alojza...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr