fbpx round image on layout top

NACIONAL Todorić je lažirao poslovne knjige za 2 milijarde eura!

26. rujna 2017. by urednik divider image

Nacional je u današnjem tiskanom izdanju objavio da je revizorska kuća PricewaterhouseCoopers utvrdila da je vrijednost Agrokora 2 milijarde eura manja od onoga što se navodilo i procjenjivalo u bilancama koncerna.

Sukladno tome, Nacional piše kako bi se Todorić mogao suočiti s optužbama da je odgovaran za najveću sustavnu prijevaru i pljačku u povijesti hrvatske države, jer će u revizorskom izvješću stajati da je Todorić lažirao poslovne knjige i krivo predstavljao vrijednost Agrokora, čime je dovodio u zabludu inozemne kreditore.

Todorić u ofenzivi

Krajem ovoga tjedna očekuje se objavljivanje revizorskog izvješća koje bi trebalo pokazati kakvo je stvarno stanje u Agrokoru, a Ivica Todorić u petak je počeo s objavama u kojima optužuje vladu i Martinu Dalić da su mu uzeli Agrokor. Danas je na adrese DORH-a, policije i medija stigla i anonimna kaznena prijava u kojoj su Dalićka i Ramljak optuženi da su se udružili u zločinačko udruženje kako bi si stvorili imovinsku korist. Kaznena prijava zvuči kao da ju je pisao sam Todorić.

Izvor: Index.hrMARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom izjava gradonačelnika Dukića, a vezano za slučaj Daruvarac, oglasio...

read more

VIR BEZ PODJELA NAPAO...

Na današnjoj novinskoj konferenciji udruge „Vir bez podjela“ Igor...

read more

U SRIJEDU NA TRGU Novi...

Tu smo da pokažemo solidarnost i hrabrost, da se suočimo s problemom nasilja...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2018 ZADARdanas.hr