round image on layout top

NACIONAL Todorić je lažirao poslovne knjige za 2 milijarde eura!

26. rujna 2017. by urednik divider image

Nacional je u današnjem tiskanom izdanju objavio da je revizorska kuća PricewaterhouseCoopers utvrdila da je vrijednost Agrokora 2 milijarde eura manja od onoga što se navodilo i procjenjivalo u bilancama koncerna.

Sukladno tome, Nacional piše kako bi se Todorić mogao suočiti s optužbama da je odgovaran za najveću sustavnu prijevaru i pljačku u povijesti hrvatske države, jer će u revizorskom izvješću stajati da je Todorić lažirao poslovne knjige i krivo predstavljao vrijednost Agrokora, čime je dovodio u zabludu inozemne kreditore.

Todorić u ofenzivi

Krajem ovoga tjedna očekuje se objavljivanje revizorskog izvješća koje bi trebalo pokazati kakvo je stvarno stanje u Agrokoru, a Ivica Todorić u petak je počeo s objavama u kojima optužuje vladu i Martinu Dalić da su mu uzeli Agrokor. Danas je na adrese DORH-a, policije i medija stigla i anonimna kaznena prijava u kojoj su Dalićka i Ramljak optuženi da su se udružili u zločinačko udruženje kako bi si stvorili imovinsku korist. Kaznena prijava zvuči kao da ju je pisao sam Todorić.

Izvor: Index.hrNOVA PJESMA I SPOT JURE...

Mlada generacija regionalnih kantautora nikada nije bila bogatija i zrelija....

read more

AKCIJA AGROKOR Čeka se...

PONEDJELJAK rano ujutro istražitelji su pokucali na vrata Kulmerovih dvora,...

read more

Ante Todorić je došao...

ODVJETNIK Ante Todorića Indexu je javio kako je Ante Todorić došao u...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar