round image on layout top

Proglašenje elementarne nepogode ipak krajem tjedna

18. rujna 2017. by urednik divider image

Milijarda kuna prva je procjena ukupnih šteta od nevremena koje je zahvatilo šire zadarsko područje 11. rujna, kazao je zadarski župan Božidar Longin . Elementarna nepogoda proglasit će se do kraja ovoga tjedna, dodao je, nakon čega će svi građani moći prijaviti štete.

Milijardu kuna – prva je procjena ukupne štete od poplava na zadarskom području – izjavio je zadarski župan Božidar Longin koji je odgodio proglašenje elementarne nepogode za kraj tjedna. Jedan od razloga je i najava novih obilnih oborina idućih dana, odnosno bojazan od novih šteta. Zadarski župan jutros je održao sastanak sa gradonačelnicima i načelnicima općina i gradova stradalih u poplavama. O svemu će kaže danas obavijestiti premijera i Vladu :

Štete su puno veće nego što se to činilo. Moramo obnoviti sve cestovne pravce u županiji, moramo obnoviti 20-ak srušenih mostova, u Ninu primjerice nemamo nijednu plažu, ni u Ražancu, i u niz drugih općina. Najveći posao bit će obilazak terena kako bi se utvrdila šteta – izjavio je jutros župan Longin.

ZDdanas/HRTNOVA PJESMA I SPOT JURE...

Mlada generacija regionalnih kantautora nikada nije bila bogatija i zrelija....

read more

AKCIJA AGROKOR Čeka se...

PONEDJELJAK rano ujutro istražitelji su pokucali na vrata Kulmerovih dvora,...

read more

Ante Todorić je došao...

ODVJETNIK Ante Todorića Indexu je javio kako je Ante Todorić došao u...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 Barrus d.o.o. Zadar