round image on layout top

Proglašenje elementarne nepogode ipak krajem tjedna

18. rujna 2017. by urednik divider image

Milijarda kuna prva je procjena ukupnih šteta od nevremena koje je zahvatilo šire zadarsko područje 11. rujna, kazao je zadarski župan Božidar Longin . Elementarna nepogoda proglasit će se do kraja ovoga tjedna, dodao je, nakon čega će svi građani moći prijaviti štete.

Milijardu kuna – prva je procjena ukupne štete od poplava na zadarskom području – izjavio je zadarski župan Božidar Longin koji je odgodio proglašenje elementarne nepogode za kraj tjedna. Jedan od razloga je i najava novih obilnih oborina idućih dana, odnosno bojazan od novih šteta. Zadarski župan jutros je održao sastanak sa gradonačelnicima i načelnicima općina i gradova stradalih u poplavama. O svemu će kaže danas obavijestiti premijera i Vladu :

Štete su puno veće nego što se to činilo. Moramo obnoviti sve cestovne pravce u županiji, moramo obnoviti 20-ak srušenih mostova, u Ninu primjerice nemamo nijednu plažu, ni u Ražancu, i u niz drugih općina. Najveći posao bit će obilazak terena kako bi se utvrdila šteta – izjavio je jutros župan Longin.

ZDdanas/HRTPUPIĆ-BAKRAČ Antune...

Povodom izjava SDP-ovca Antuna Novoselovića, priopćenjem za medije oglasio se...

read more

ZADARSKI BLOK –...

Izbori za zadarske mjesne odbore na rasporedu su 9. prosinca, a danas je na...

read more

TKO KADROVIRA U...

Tito Gubić je muškarac koji je promijenio ime i glumio ženu samo kako bi...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2018 ZADARdanas.hr