fbpx round image on layout top

Šprajcu u emisiju došao najpopularniji hrvatski političar – “Nitko”

7. rujna 2017. by urednik divider image

Nakon što je redovito mjesečno istraživanje CRO Demoskop o društvenim i političkim preferencijama pokazalo da je najpopularniji hrvatski političar, prvi put u povijesti – “Nitko”, odnosno niti jedan političar, Zoran Šprajc je u “RTL Direktu” odlučio i ugostiti – nikoga.

“Gospodine Nitko, dobra vam večer, dobrodošli u ‘RTL Direkt’. Kako se osjećate kao najpopularniji hrvatski političar? Da, vi se kao Nitko osjećate nikako, a zamislite kako se tek sad osjećaju oni koji su dosad mislili da su netko”, rekao je Šprajc praznoj stolici preko puta sebe.

“Ali kako ste uspjeli u tako relativno kratkom roku napraviti ovako dobar politički rezultat, osobito, kako ste uspjeli prestići dosad izuzetno popularnu predsjednicu? Mislite da je tajna vašeg uspjeha što, za razliku od nje, vi pazite što govorite, tj. ne govorite ništa? Dobro, predsjednica možda govori sve i svašta, nekad možda bolje da i ne govori, ali evo prestigli ste i premijera koji govori malo, a kad govori, kao da ništa ne govori? Kako ste to uspjeli pobijediti?”, upitao je.

“Stvarno ste skromni, ali kad uzmemo da ste dotukli i Davora Bernardića, to je zaista politički fenomenalan uspjeh. Obzirom da ste vi Nitko, čovjek bi očekivao mrtvu trku između vas dvoje, a vi ste ga potpuno izbacili s ove liste? Dakle, mislite da njegovo vrijeme tek dolazi jer dolazi vrijeme ničega?
Bit će mu drago čuti. Gospodine Nitko, hvala vam lijepa na ovom razgovoru i želim vam puno uspjeha u ničemu!” zaključio je.

ZDdanas/Rtl.hrPROTIV ORGRANIZIRANOG...

Zadarski blok oglasio se priopćenjem u kojem poziva na prosvjed protiv...

read more

AKCIJA MLADIH Hdz-ova...

Povodom prijedloga za izradu prostornog plana za uvalu Bregdetti oglasila se...

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom izrade urbanističkog plana Vitrenjak II oglasio se županijski...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2019 ZADARdanas.hr