fbpx round image on layout top

EKSKLUZIVNO Gradonačelnik Dukić ne smije dati otkaz Mariu Pešutu!

29. listopada 2017. by urednik divider image

Nepravomoćno osuđeni obiteljski nasilnik Mario Pešut, ujedno i pročelnik za socijalnu skrb i zdravstvo u Gradu Zadru može odahnuti. Niti će ga se odreći njegov HDZ, niti će ostati bez posla, doznaje portal Mega-media.hr

Sklon incidentima, agresivnom ponašanju, prijetnjama, tučnjavi, vrijeđanju, crtanju fašističkih simbola, psovanju, jedan od najdugovječnijih pročelnika u Gradu Zadru, Mario Pešut može i dalje nastaviti raditi to što radi, a gradonačelnik Branko Dukić mu ne može ništa! U tijeku je, naime, velika akcija spašavanja Maria Pešuta u koju su uključeni vrh zadarskog HDZ-a, ali i pripadnici kriminilnog miljea! Pišu se pisamca, „obrađuju“ se novinari, dijele se otkazi žrtvi i užoj obitelji… Početkom tjedna uputili smo dopis zadarskom HDZ-u u kojem smo zatražili da se očituju o svom članu i županijskom vijećniku Mariu Pešutu, no do danas nismo dobili odgovor. Iz ignorantskog stava zadarskog HDZ-a da se zaključiti kako, baš kao ni gradonačelnik Branko Dukić, ne vide ništa sporno u ponašanju Maria Pešuta. Slijedom toga, građani se ne bi trebali iznenaditi kada prilikom sljedećeg dolaska u neki od pročelničkih ureda u Gradu Zadru dožive da im neki pročelnik ili pročelnica opsuju majku, udare ih nogom u stražnjicu ili im priprijete ubojstvom. Naime, to je, ako se pita gradonačelnika Dukića ili zadarski HDZ, sasvim prihvatljivo!

Vratimo se zadarskoj mafiji. Imamo dokaz kako se šef zadarske mafije, a koji uspješno već godinama izbjegava ruku pravde, osobno zauzeo da Mario Pešut zadrži svoje radno mjesto. Obavio je više telefonskih razgovora i sastanaka i gotovo naredio da se Maria Pešuta ne smije dirati. I tako bi. P.S. Rado bismo objavili ime i prezime šefa zadarske mafije, ali u tom slučaju riskiramo tužbu jer, eto, svi se prave ludi. Dobro je poznato tko je mafijaški šef u Zadru, no u policiji, državnom odvjetništvu, USKOK-u, PNUSKOK-u i ostalim službama tvrde da nemaju dokaza da je tako. Da čovjek ne povjeruje!

Izvor: Mega-media.hrMARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom ovogodišnjeg Božićnog domjenka u organizaciji župana Božidara...

read more

VIDEO –...

Televizijska postaja France 24 napravila je prilog o hrvatskim ekonomskim...

read more

Izbrusiti 9 pravilnika...

Brzi brodovi uopće nisu brzi, divljih svinja ima više nego otočana, kubik...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2018 ZADARdanas.hr