round image on layout top

Tko kaže da daleka i egzotična putovanja nisu ostvariva?

10. listopada 2017. by urednik divider image

Jeste li ikada maštali o tome da spakirate kofer, kupite avionsku kartu i jednostavno otputujete na daleku destinaciju te si priuštite avanturu života? Tko kaže da daleka i egzotična putovanja koja se pamte čitav život nisu ostvariva? Zaljubljenike u putovanja i istraživanje oduvijek je privlačila Afrika, jedno od najnevjerojatnijih mjesta na svijetu. Na istoku ovog drugog najvećeg kontinenta smještena je Kenija – pravi afrički mikrokozmos. S više od pedeset svjetskih najljepših nacionalnih parkova, ova zemlja krije istinsku magičnu privlačnost Afrike. Visoravni, pustinja, druga najveća planina na kontinentu, Indijski ocean, nevjerojatan životinjski i biljni svijet – samo su djelić onoga što nudi Kenija.

Obzirom da je Kenija čak 13 puta veća od Hrvatske, nije lako odlučiti se koje dijelove posjetiti i što vidjeti. U tom slučaju najbolje je poslušati savjet onih mnogo iskusnijih.

Naime, Kenija je najpoznatije safari odredište na svijetu. S jedne strane se nalazi nevjerojatno bogatstvo životinjskog i biljnog svijeta, a s druge strane ova je zemlja raj za ljubitelje podmorja, mora i svih aktivnosti koje nudi magično plavetnilo indijskog oceana.

Osim 2-dnevne safari avanture i posjeta Masai Selu, na putu ćete vidjeti i Diani Beach, najljepšu plažu Afrike. Dugačka oko 25 km, karakteristična je po koraljnim grebenima koji se pružaju u tri reda. Prije povratka kući ne propustite kupnju suvenira te obilazak lokalnih sela.

She.hrMarjana Botić: Cijena...

Marjana Botić,vijećnica Akcije mladih u Gradskom vijeću grada Zadra, uputila...

read more

Traže se investitori za...

Općina Pašman raspisala je međunarodni natječaju za izbor investitora za...

read more

Ministar Marić u...

Ministar državne imovine Goran Marić danas je boravio u Zadarskoj županiji...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr