fbpx round image on layout top

U HRVATSKU STIGAO RANGE ROVER VELAR: Jedan od najnaprednijih SUV-ova ikad pristiglih kod nas

10. listopada 2017. by urednik divider image

Hrvatsko tržište automobila obogaćeno je za jedan od najboljih i tehnološki najnaprednijih SUV-ova ovdje ikad pristiglih nakon što je i službeno predstavljen Range Rover Velar, automobil koji u Land Roverovoj gami ‘sjeda’ između modela Evoquea i Sport.

Progresivnim, atraktivnim i prepoznatljivim dizajnom koji oduševljava na prvi pogled, naprednom tehnologijom i potpunom posvečenošću svakom detalju, Range Rover Velar oduševit će vjerojatno baš svakoga, a posebice one koji ulaze u krug potencijalnih vlasnika ovog automobila koji starta cijenom od 560,485 kuna, a koja može, poželite li i možete li si to priuštiti, premašuje milijun kuna u svom vrhu ponude.

Glamur, elegancija, moderno, zadivljujuće…, opisi su koji se nižu sami od sebe neovisno o tome trudite li se dočarati kako ovo vozila izgleda promatrate li ga izvana ili sjedite u njemu. Na sličan bismo način, primjerice, opisali elegantne ručice ‘skrivene’ u vratima koje prilikom otključavanja izlaze, a prilikom pokretanja vozila ulaze natrag u karoseriju iznimno udobnog 4803 mm dugog Range Rover Velara čija laserska svjetla snopove bacaju u daljinu veću od 500 metara.

Užitak koji pruža u vožnji na cesti pretvara se u užitak i na drugim površinama pa tako i kroz vodu čiju će dubinu i do 65 cm (što sam mjeri) svladati u nastojanju da se domogne prirodnijih površina za vožnju. Serijski dolazi s pogonom na svim kotačima i automatskim mjenjačem s osam stupnjeva prijenosa, može biti opremljen zračnim ovjesom koji omogućava 251 mm udaljenosti od podloge, a u ponudi je s pet motora – dizelski su snage 180, 240 i 300 KS, a benzinski 250 i 380 KS.
Međuosovinski razmak od 2874 mm omogućava iznimno prostranu luksuznu unutrašnjost kojom dominira digitalni kokpit, a tu je i Touch Pro Duo infotainment sustav kojim se upravlja putem dva 10-inčna zaslona na dodir visoke rezolucije koja su smještena na središnjem dijelu prednje armature. Zapremnina prtljažnog prostora iznosi 632 litre.

Net.hrAKCIJA MLADIH I MOST...

Članovi Akcije mladih i MOST-a, ispred Zadarskog bloka, odgovorili su na...

read more

TRAŽE IZMJENU ZAKONA...

Na sastanku ogranka srednjoškolskih ravnatelja Zadarske županije zaključeno...

read more

ZADARSKI BLOK...

Vezano uz CGO Biljane oglasio se Zadarski blok priopćenjem ja javnost koje...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2019 ZADARdanas.hr