round image on layout top

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ Da li su turske investitore ucjenjivali i reketarili Marko Pupić-Bakrač, Ante Rubeša, Marjana Botić, netko treći iz oporbe ili bivši državni tajnik?

12. prosinca 2017. by urednik divider image

Povodom jučerašnje sjednice Gradskog vijeća Grada Zadra i izjave gradonačelnike vezano uz investicije Dogus grupe, oglasio se Marko Pupić-Bakrač, vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije. Priopćenje prenosimo u cijelosti.


Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Zadra gradonačelnik Branko Dukić je izjavio da je oporba kriva zbog neostvarene investicije Dogus grupe. Podsjetiti ću da smo se mi pri donošenju DPU Maraska park borili za javni interes. A to je očuvanje Maraska parka u sadašnjem stanju, protiv uzurpacije plaže Jadran isključivo za goste hotela i za interese okolnih stanara.

Našim traženjima udovoljeno je kroz 3 izmjene i dopune DPU Maraska Park. Nakon konačnog donošenja DPU Maraska park turski investitori su mogli započeti sa gradnjom. Čak su i postavili skele na zgradi Maraske.

Izjava Branka Dukića je sramotan spin i izvrtanje činjenica.

Za gradonačelnika imam jedno jedino pitanje na koje zna odgovor samo ne znam ima li hrabrosti dati ga.

Da li su turske investitore ucjenjivali i reketarili Marko Pupić-Bakrač, Ante Rubeša, Marjana Botić, netko treći iz oporbe ili bivši državni tajnik ?

U odgovoru leži sav jad i bijeda ovoga grada.

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije
Marko Pupić-Bakrač


  • ilija

    Gospodine Bakrač , oni za ništa nisu krivi , oni su Sveci, a svi dobro znamo da su opljačkali i državu i narod i zbog njihove korupcije i ucjena , mnogi investitori su pokupili sebe i svoj kapital i otišli tamo gdje nema ucjena.Da je to tako najbolje o tome govore na stotine proizvodnih pogona , kojih nema ni na vidiku i tisuću km uokolo, a u tom tužnom okruženju naš grad zaista je prvi. Mi imamo samo strane trgovačke lance, koji nas truju s njihovim proizvodima , koji su već i bili na policama negdje , a kada se nisu prodali kod nas će to kupiti sirotinja , na akciji..


MARKO PUPIĆ-BAKRAČ:...

Županijski vijećnik AM, Marko Pupić Bakrač, oglasio se javnim zahtjevom za...

read more

Sutra počinje...

Sutra počinje bogat program obilježavanje jubilarne 25. obljetnice Akcije...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom odluke članstva HDZ-a da iz stranke izbaci nasilinka Alojza...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr