round image on layout top

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ Na koncertu klape Intrade jasno vidljiva podjela na urbane i balkanske Hrvate

27. prosinca 2017. by urednik divider image

Županijski vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić-Bakrač,  na svojem Facebook profilu na objavio je osvrt na neugodno iskustvo koje je imao na tradicionalnom koncertu klape Intrade u Arsenalu. Njegov osvrt prenosimo u cijelosti.


Bio sam prisutan na Božičnom koncertu klape Intrade u Arsenalu. To nam je nekako postala obiteljska tradicija. Svake godine zajedno odemo na taj koncert. Ove godine na koncertu se pojavio bivši gradonačelnik Kalmeta, sadašnji Dukić s njima za zajedničkim stolom gradski pročelnici, bivši Kalmetin vozač…

Promatrajući oko sebe ljude i njihovo ponašanje jasno je vidljiva podjela . To nije podjela na vlaje i bodule, na ovu ili onu političku opciju… To je podjela na urbane i balkanske Hrvate. Urbani Hrvati su civilizirani, samozatajni ljudi koji se vesele i zabavljaju na primjeren način šireći oko sebe pozitivne vibracije. Balkanski Hrvati su bahati, bezobrazni i samoživi tipovi koji se u ovoj kao i svakoj drugoj prilici dolaze pokazati, dokazivati svoj status i moć. Jedni preferiraju civilizirano, uređeno društvo, drugi klijentelizam,nepotizam…. jednom riječju čaršiju. Što se događalo za stolom dvojice gradonačelnika niti želim opisivati, niti imam riječi da opišem to društvo i njihovo ponašanje. Na žalost ili na sreću, kako se uzme, svemu tome svjedočilo je 1700 ljudi.

Marko Pupić-Bakrač u dodatnom komentaru naveo je da ga je jedan od pročelnika pijan gurao i provocirao fizički incident.


  • Luka Zelic

    Hahahhahahahaha. Balkanac i provokator se odao !!!!!!!!!Po tisućiti put ………Mogli ste njih na silu izbaciti vanka …………….Poznati ste kao nasilnik i balkanac a nikako kao demokrat………….. U svakom pogledu po vašem se taktu mora plesati !!!!! To je vaša demokracija !!!!!!!!!!!!! ????????????????????????

  • rajko rajkic

    A Pupiću jadan li si i za Božić špijuniraš ljude, na što si spa…
    A navodno ti i nije ženi nekad smetao HDZ balkonac…
    Hahahahah znaš ti sve..


MARKO PUPIĆ-BAKRAČ:...

Županijski vijećnik AM, Marko Pupić Bakrač, oglasio se javnim zahtjevom za...

read more

Sutra počinje...

Sutra počinje bogat program obilježavanje jubilarne 25. obljetnice Akcije...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom odluke članstva HDZ-a da iz stranke izbaci nasilinka Alojza...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr