round image on layout top

SVAĐA NA ŽUPANIJSKOJ SKUPŠTINI ZBOG MINUTE ŠUTNJE GENERALU PRALJKU DVORSKI: Zadnji ste koji to mogu tražiti! RUBEŠA: Predstavljate se kao sveci, a u stvari ste sotone koje piju krv hrvatskom narodu!

12. prosinca 2017. by urednik divider image

Odmah na početku današnje sjednice Županijsle skupštine došlo je do njenog prekida i stanke i to zbog svađe oko minute šutnje. Predsjednik Skupštine Željko Lončar je zatražio minutu šutnje u počast poginulim braniteljima i generalu Slobodanu Praljku, ali je spominjanje njegovog imena izazvalo reakcije, najprije “modesovca” Rudolfa Dvorskog.

-Vi ste zadnji koji za Praljka mogu tražiiti minutu šutnje, jer je vaša stranka “zaslužna” što je Praljak završio u Hagu, rekao je Dvorski kojemu se pridružio i Ante Rubeša iz Akcije mladih:

-Kakva ste vi stranka? Predstavljate se kao sveci, a u stvari ste sotone i pijavice koje piju krv hrvatskom narodu. Jesu li se hrvatski branitelji borili da bi vi danas opustošili naciju pljačkom koju vi zovete privatizacija? Gdje vam je obraz, odbijam sudjelovati u vašem igrokazu, rekao je Rubeša podsjećajući da su i predsjednica i premijer o Praljku govorili kao o ratnom zločincu.

Do trenutka kada je došlo do prepucavanja oko minute šutnje generalu Praljku, u županijsku vijećnicu nisu stigli vijećnici SDP-a koji su se pojavili tek nakon toga.

Izvor: Zadarski.hrMARKO PUPIĆ-BAKRAČ:...

Županijski vijećnik AM, Marko Pupić Bakrač, oglasio se javnim zahtjevom za...

read more

Sutra počinje...

Sutra počinje bogat program obilježavanje jubilarne 25. obljetnice Akcije...

read more

MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom odluke članstva HDZ-a da iz stranke izbaci nasilinka Alojza...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012 - 2017 ZADARdanas.hr