fbpx round image on layout top

SVAĐA NA ŽUPANIJSKOJ SKUPŠTINI ZBOG MINUTE ŠUTNJE GENERALU PRALJKU DVORSKI: Zadnji ste koji to mogu tražiti! RUBEŠA: Predstavljate se kao sveci, a u stvari ste sotone koje piju krv hrvatskom narodu!

12. prosinca 2017. by urednik divider image

Odmah na početku današnje sjednice Županijsle skupštine došlo je do njenog prekida i stanke i to zbog svađe oko minute šutnje. Predsjednik Skupštine Željko Lončar je zatražio minutu šutnje u počast poginulim braniteljima i generalu Slobodanu Praljku, ali je spominjanje njegovog imena izazvalo reakcije, najprije “modesovca” Rudolfa Dvorskog.

-Vi ste zadnji koji za Praljka mogu tražiiti minutu šutnje, jer je vaša stranka “zaslužna” što je Praljak završio u Hagu, rekao je Dvorski kojemu se pridružio i Ante Rubeša iz Akcije mladih:

-Kakva ste vi stranka? Predstavljate se kao sveci, a u stvari ste sotone i pijavice koje piju krv hrvatskom narodu. Jesu li se hrvatski branitelji borili da bi vi danas opustošili naciju pljačkom koju vi zovete privatizacija? Gdje vam je obraz, odbijam sudjelovati u vašem igrokazu, rekao je Rubeša podsjećajući da su i predsjednica i premijer o Praljku govorili kao o ratnom zločincu.

Do trenutka kada je došlo do prepucavanja oko minute šutnje generalu Praljku, u županijsku vijećnicu nisu stigli vijećnici SDP-a koji su se pojavili tek nakon toga.

Izvor: Zadarski.hrPROTIV ORGRANIZIRANOG...

Zadarski blok oglasio se priopćenjem u kojem poziva na prosvjed protiv...

read more

AKCIJA MLADIH Hdz-ova...

Povodom prijedloga za izradu prostornog plana za uvalu Bregdetti oglasila se...

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom izrade urbanističkog plana Vitrenjak II oglasio se županijski...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2019 ZADARdanas.hr