round image on layout top

HNS REAGIRAO NA TIJEK PROŠLE SJEDNICE ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE Stojanov napušta SDP-ov Klub vijećnika – Sabljar Dračevac je ispod stola trgovala s HDZ-om!

2. ožujka 2018. by urednik divider image

Predsjedništvo HNS-a Zadarske županije u četvrtak je navečer naložilo svom vijećniku u Županijskoj skupštini Milanu Stojanovu istupanje iz kluba vijećnika SDP-HNS-DSU. HNS i dalje ostaje u opoziciji, a Stojanov nastavlja sa samostalnim političkim djelovanjem u Skupštini Zadarske županije.

Narodnjaci su time reagirali na prošlu sjednicu Županijske skupštine i otvorenu suradnju SDP-a s HDZ-om.

-Interes HNS-a nisu tajne koalicije, to ne dolazi u obzir! U Skupštinu smo ušli kao oporba i to ćemo i ostati, a jedan od razloga izlaska iz Kluba vijećnika je i bolja promocija stavova HNS-a, što kroz Klub nismo bili u mogućnosti. Da se razumijemo: nemamo mi ništa protiv koalicije ni s SDP-om ni s HDZ-om, ali to mora biti jasno, javno i transparentno, a ne da SDP, kao na prošloj sjednici, HDZ-u spašava kvorum u trenutku kada HDZ ne ispuni želje svojih koalicijskih partnera, obrazložio je Stojanov odluku svoje stranke.

Gradski vijećnik HNS-a Kristijan Kovačević kaže da se suradnja HNS-a i SDP-a na gradskoj razini nastavlja, a i on misli da se na prošloj sjednici Županijske skupštine “ispod stola dogodila trgovina predsjednice ŽO SDP-a Renate Sabljar Dračevac s HDZ-om zbog čega je HNS ni kriv ni dužan snosio političku štetu”.

Izvor: Zadarski.hrMEDIJSKA TUGA Fra Ma Fu...

Četvrti Festival reportaže i reportera Fra Ma Fu završio je u nedjelju na...

read more

Akcija mladih najavljuje...

Povodom iduće sjednice Županijske skupštine, Akcija mladih oglasila se sa...

read more

UŽAS NA MUSAPSTANU...

Dvojica mladića pronađeni su mrtvi jutros na Musapstanu, prema svemu sudeći...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr