fbpx round image on layout top

HNS REAGIRAO NA TIJEK PROŠLE SJEDNICE ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE Stojanov napušta SDP-ov Klub vijećnika – Sabljar Dračevac je ispod stola trgovala s HDZ-om!

2. ožujka 2018. by urednik divider image

Predsjedništvo HNS-a Zadarske županije u četvrtak je navečer naložilo svom vijećniku u Županijskoj skupštini Milanu Stojanovu istupanje iz kluba vijećnika SDP-HNS-DSU. HNS i dalje ostaje u opoziciji, a Stojanov nastavlja sa samostalnim političkim djelovanjem u Skupštini Zadarske županije.

Narodnjaci su time reagirali na prošlu sjednicu Županijske skupštine i otvorenu suradnju SDP-a s HDZ-om.

-Interes HNS-a nisu tajne koalicije, to ne dolazi u obzir! U Skupštinu smo ušli kao oporba i to ćemo i ostati, a jedan od razloga izlaska iz Kluba vijećnika je i bolja promocija stavova HNS-a, što kroz Klub nismo bili u mogućnosti. Da se razumijemo: nemamo mi ništa protiv koalicije ni s SDP-om ni s HDZ-om, ali to mora biti jasno, javno i transparentno, a ne da SDP, kao na prošloj sjednici, HDZ-u spašava kvorum u trenutku kada HDZ ne ispuni želje svojih koalicijskih partnera, obrazložio je Stojanov odluku svoje stranke.

Gradski vijećnik HNS-a Kristijan Kovačević kaže da se suradnja HNS-a i SDP-a na gradskoj razini nastavlja, a i on misli da se na prošloj sjednici Županijske skupštine “ispod stola dogodila trgovina predsjednice ŽO SDP-a Renate Sabljar Dračevac s HDZ-om zbog čega je HNS ni kriv ni dužan snosio političku štetu”.

Izvor: Zadarski.hrAKCIJA MLADIH I MOST...

Članovi Akcije mladih i MOST-a, ispred Zadarskog bloka, odgovorili su na...

read more

TRAŽE IZMJENU ZAKONA...

Na sastanku ogranka srednjoškolskih ravnatelja Zadarske županije zaključeno...

read more

ZADARSKI BLOK...

Vezano uz CGO Biljane oglasio se Zadarski blok priopćenjem ja javnost koje...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2019 ZADARdanas.hr