fbpx round image on layout top

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ Renata Sabljar Dračevac je avangarda, SDP-ovci dajte joj svoj glas!

3. ožujka 2018. by urednik divider image

Županijski vijećnik AM, Marko Pupić-Bakrač oglasio se priopćenjem za javnost vezano uz raskid koalicije HNS-a i SDP-a u županijskoj skupštini. Priopćenje prenosimo u cijelosti.


Predsjedništvo HNS-a Zadarske županije donijelo je odluku o raskidanju koalicije sa SDP-om , Mile Stojanov izlazi iz kluba vijećnika SDP-HNS-DSU u županijskoj skupštini. Razlog takvoj odluci je trgovanje ispod stola Renate Sabljar Dračevac sa HDZom te držanje većine HDZu u županijskoj skupštini od strane SDPa.

Dakle svima je sve jasno, nikome ništa nije sporno. Maske su pale. Usprkos tome o tim sramotnim postupcima niti jedno tijelo SDPa nije se službeno očitovalo (isključivo pojedinci) niti je poduzelo bilo kakve sankcije protiv vinovnika.

-SDPovci i dalje drže mjesta u odborima u koja su ušli sramotnom trgovinom ispod stola sa HDZom, nitko od njih nije dao ostavku niti je itko iz SDPa od njih to tražio.

-Renata Sabljar Dračevac je i dalje predsjednica kluba vijećnika SDP -DSU u županijskoj skupštini, SDP nije zatražio njezinu smjenu

-Renata Sabljar Dračevac je i dalje potpresjednica Županijske skupštine iz oporbenih redova iako ju je na to mjesto instalirao HDZ bez da je imala većinsku potporu u oporbi, nakon svega SDP nije zatražio njezino razrješenje.

Zaključak je ?

U kontaktima sa visokopozicioniranim članovima SDPa nakon mojih burnih reakcija rečeno mi je da se strpim kako će pitanje Renate Sabljar Dračevac biti riješeno na skorašnjim unutarstranačkim izborima.

Ne samo da Renata Sabljar Dračevac neće biti sankcionirana nego će opetovano biti kandidat za predsjednicu ŽO SDPa !?

Osobno apeliram na članove SDP-a da svoj glas na tim unutarstranačkim izborima daju Renati Sabljar Dračevac jer ona je u SDP-u avangarda. Samo je prva napravila ono u čemu će je ostatak SDP d.d slijediti u dogledno vrijeme na državnoj i svim ostalim razinama. Ne treba je sankcionirati nego nagraditi.

P.S Antune zaboravi moj broj, ne sadim tikve sa oportunistima.

Vijećnik u županijskoj skupštini Zadarske županije
Marko Pupić- BakračPupić o imenovanju...

Povodom imenovanja Branka Kutije za v.d. ravnatelja ŽUCa oglasio se...

read more

MARJANA BOTIĆ Zašto...

Povodom događaja na posljednjoj sjednici Županijske skupštine Zadarske...

read more

PARODIJA Nakon...

Branko Kutija (HDZ) izabran je u srijedu za v.d. ravnatelja Županijske uprave...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2019 ZADARdanas.hr