fbpx round image on layout top

DUGOVI TVRTKE JADERA Mladen Malta: Što će Grad poduzeti ako TO Malta prestane plaćati? Novoselović: Jesu li dužni 15 milijuna ili nisu?

11. travnja 2018. by urednik divider image

Koliki su dugovi Trgovačkog obrta “Malta” prema Gradu Zadru, koliko je 2017. godine TO “Malta” uplatio u gradski proračun i što će Grad poduzeti ako “Malta” prestane plaćati? Ništa u tim pitanjima ne bi bilo čudno da ga na Aktualnom satu Gradskog vijeća nije postavio nezavisni vijećnik s liste Mosta Mladen Malta, vlasnik tog obrta.

– Dobio sam odgovor na pitanje koliko Jadera duguje Gradu i drago mi je što je već dogovorena obročna otplata “Jaderinog” duga, izjavio je Malta i potom “prijavio” samog sebe.

Antun Novoselović (SDP) je “u dokumentaciji o Jaderi otkrio niz nelogičnosti i kontradiktornosti koje ukazuju da evidencija Grada o dugovima nije točna”.

– Jesu li dužni 15 milijuna ili nisu? Jesu li bespravno koristili gradske prostore? Kako su mogli 2016. dobiti potvrdu da Gradu ne duguju, a svi znamo da su dužni 15 milijuna kuna, rekao je Novoselović uvjeren da bi njega ili nekog drugog u slučaju neplaćanja Grad istjerao zaštitarima i policijom i bojeći se da su neki od sudskih sporova otišli u zastaru.

Pročelnik za financije Ivan Mijolović kratko je objasnio da bez pravomoćne sudske presude nema ni prisilne naplate gradskih potraživanja, a gradonačelnik Branko Dukić je ustvrdio da dugovi nikome neće biti oprošteni.

ZDdanas/Zadarski.hrAKCIJA MLADIH I MOST...

Članovi Akcije mladih i MOST-a, ispred Zadarskog bloka, odgovorili su na...

read more

TRAŽE IZMJENU ZAKONA...

Na sastanku ogranka srednjoškolskih ravnatelja Zadarske županije zaključeno...

read more

ZADARSKI BLOK...

Vezano uz CGO Biljane oglasio se Zadarski blok priopćenjem ja javnost koje...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2019 ZADARdanas.hr