round image on layout top

DUGOVI TVRTKE JADERA Mladen Malta: Što će Grad poduzeti ako TO Malta prestane plaćati? Novoselović: Jesu li dužni 15 milijuna ili nisu?

11. travnja 2018. by urednik divider image

Koliki su dugovi Trgovačkog obrta “Malta” prema Gradu Zadru, koliko je 2017. godine TO “Malta” uplatio u gradski proračun i što će Grad poduzeti ako “Malta” prestane plaćati? Ništa u tim pitanjima ne bi bilo čudno da ga na Aktualnom satu Gradskog vijeća nije postavio nezavisni vijećnik s liste Mosta Mladen Malta, vlasnik tog obrta.

– Dobio sam odgovor na pitanje koliko Jadera duguje Gradu i drago mi je što je već dogovorena obročna otplata “Jaderinog” duga, izjavio je Malta i potom “prijavio” samog sebe.

Antun Novoselović (SDP) je “u dokumentaciji o Jaderi otkrio niz nelogičnosti i kontradiktornosti koje ukazuju da evidencija Grada o dugovima nije točna”.

– Jesu li dužni 15 milijuna ili nisu? Jesu li bespravno koristili gradske prostore? Kako su mogli 2016. dobiti potvrdu da Gradu ne duguju, a svi znamo da su dužni 15 milijuna kuna, rekao je Novoselović uvjeren da bi njega ili nekog drugog u slučaju neplaćanja Grad istjerao zaštitarima i policijom i bojeći se da su neki od sudskih sporova otišli u zastaru.

Pročelnik za financije Ivan Mijolović kratko je objasnio da bez pravomoćne sudske presude nema ni prisilne naplate gradskih potraživanja, a gradonačelnik Branko Dukić je ustvrdio da dugovi nikome neće biti oprošteni.

ZDdanas/Zadarski.hrU KAFIĆU NA MELADI...

Po društvenim mrežama proširile su se slike brutalnog fizičkog napada koji...

read more

GRADONAČELNIK ODLUČIO...

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić potpisao je odluku o davanju odobrenja za...

read more

Hrvatska će postati...

Europska komisija (EK) je u svibnju objavila, a i nedavno u Zagrebu predstavila...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr