round image on layout top

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ Jadranko Lisica-Jadre u Gaženici provjeravao statiku zgrade

22. travnja 2018. by urednik divider image

Povodom koncesije nad lukom Gaženica, županijski vijećnik AM, Marko Pupić-Bakrač poslao je priopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti.


Zadrani su jako zainteresirani za problematiku koncesioniranja luke Gaženica. Vrlo su uznemireni učestalo nas kontaktiraju. Tako nam je jedan zabrinuti građanin proslijedio slike slikane prije nekoliko dana iz kojih je razvidno da nekakva delegacija obilazi Gaženicu. Među ostalima u toj delegaciji bio je i Jadranko Lisica poznatiji pod nadimkom Jadre. Jadre je više puta uhićivan i o njemu kruže svakojake priče a mi tu širimo spinove kako je u Gaženici već sve unaprijed dogovoreno i koncesija i podkoncesije (najmovi). Savjesni građanin se vidjevši Jadru u delegaciji prepao ko zna kakvog scenarija. Poručujem mu da ne bere brigu rezultat njegovog straha u stvari nije Jadrino obilaženje Gaženice nego širenje ničim utemeljene histerije.

Nije Jadre obilazio Gaženicu jer tamo ima interes i sudjeluje u raspodjeli plijena nego zato jer je domoljub, lokalpatriot i humanist koji cijeli svoj život radi za opći interes. On je išao radovati se, diviti kako Zadar ide naprijed, možda i provjeriti kakva je statika zgrade.

P.S Grof i Zrilić su obišli Gaženicu u nepoznatog dana u nepoznato vrijeme iz istih razloga ili možda nisu. Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije
Marko Pupić-BakračPUPIĆ-BAKRAČ Antune...

Povodom izjava SDP-ovca Antuna Novoselovića, priopćenjem za medije oglasio se...

read more

ZADARSKI BLOK –...

Izbori za zadarske mjesne odbore na rasporedu su 9. prosinca, a danas je na...

read more

TKO KADROVIRA U...

Tito Gubić je muškarac koji je promijenio ime i glumio ženu samo kako bi...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2018 ZADARdanas.hr