fbpx round image on layout top

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ Jadranko Lisica-Jadre u Gaženici provjeravao statiku zgrade

22. travnja 2018. by urednik divider image

Povodom koncesije nad lukom Gaženica, županijski vijećnik AM, Marko Pupić-Bakrač poslao je priopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti.


Zadrani su jako zainteresirani za problematiku koncesioniranja luke Gaženica. Vrlo su uznemireni učestalo nas kontaktiraju. Tako nam je jedan zabrinuti građanin proslijedio slike slikane prije nekoliko dana iz kojih je razvidno da nekakva delegacija obilazi Gaženicu. Među ostalima u toj delegaciji bio je i Jadranko Lisica poznatiji pod nadimkom Jadre. Jadre je više puta uhićivan i o njemu kruže svakojake priče a mi tu širimo spinove kako je u Gaženici već sve unaprijed dogovoreno i koncesija i podkoncesije (najmovi). Savjesni građanin se vidjevši Jadru u delegaciji prepao ko zna kakvog scenarija. Poručujem mu da ne bere brigu rezultat njegovog straha u stvari nije Jadrino obilaženje Gaženice nego širenje ničim utemeljene histerije.

Nije Jadre obilazio Gaženicu jer tamo ima interes i sudjeluje u raspodjeli plijena nego zato jer je domoljub, lokalpatriot i humanist koji cijeli svoj život radi za opći interes. On je išao radovati se, diviti kako Zadar ide naprijed, možda i provjeriti kakva je statika zgrade.

P.S Grof i Zrilić su obišli Gaženicu u nepoznatog dana u nepoznato vrijeme iz istih razloga ili možda nisu. Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije
Marko Pupić-BakračZBOG NAPADA NA NOVINARA...

Bivši nogometaš NK Zadra Jakov Surać danas je zbog premlaćivanja novinara...

read more

Pupić o imenovanju...

Povodom imenovanja Branka Kutije za v.d. ravnatelja ŽUCa oglasio se...

read more

MARJANA BOTIĆ Zašto...

Povodom događaja na posljednjoj sjednici Županijske skupštine Zadarske...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2019 ZADARdanas.hr