fbpx round image on layout top

PROSVJED PROTIV HDZ-a Akcija mladih i nezavisnih u Zadru održala molitveno bdijenje za Gaženicu: “Preostalo nam je samo tražiti pomoć Svevišnjeg”

1. travnja 2018. by urednik divider image

U noći s Velike Subote na uskrsnu nedjelju Akcija mladih i nezavisnih održala je molitveno bdijenje ispred zadarskog stožera vladajućeg HDZ-a

Odluka Upravnog vijeća Lučke uprave Zadar da zadarsku luku Gaženicu da u koncesiju i dodijeli je jedinom ponuditelju – tvrtki Zadar International Port Operations, izazvala je buru na sjednici saborskog Odbora za pomorstvo, a s time se ne može pomiriti ne običan puk.

Revoltirani su i članovi Akcije mladih i nezavisnih u Zadru, koje je u noći s Velike Subote na uskrsnu nedjelju održala molitveno bdijenje ispred zadarskog stožera vladajućeg HDZ-a.

 

Priopćenje Akcije mladih i nezavisnih koje su poslali medijima prenosimo u cijelosti:


“Budući je zadnji čin konačne pljačke i predaje Zadra vladajuća partija koncentrirala u Velikom tjednu, želimo vas obavijestiti kako ćemo u noći sa subote 31.03. na nedjelju 01.04. održati molitveno bdijenje u ulici Andrije Medulića, ispred broja 2, poznatije kao stožer zadarskog HDZ-a, sa početkom u 22 sata.

Pored ogromnih političkih i zakonskih napora koje smo poduzeli kako bi obranili Gaženicu, jedino što nam je preostalo je zatražiti pomoć Svevišnjeg i u molitvi dočekati Uskrs, najveći blagdan u nas Hrvata. Prilikom bdijenja koncentrirati ćemo se isključivo na molitvu i njezinu nakanu te nećemo davati nikakve izjave, stoga ovdje ističemo nakanu bdijenja.

Moliti ćemo da oni koji rasprodaju i koncesioniraju voljenu Domovinu, shvate s čim su nas to zadužili Hrvatski Branitelji u Domovinskom ratu, moliti ćemo da vladajući prestanu pljačkati i uništavati svoj narod, a njihovo članstvo da ne podržava taj lagodni i naoko moćni put, već da se okrenu zajedničkim ljudskim, katoličkim i moralnim vrijednostima, kako bi svi zajedno spriječili buduće i popravili već načinjene štete našoj Domovini.

Moliti ćemo da oni koji nas vode shvate da ste za njih glasali da preuzimaju odgovornost, a ne da je se odriču i da se time pritom hvale. Poručujemo svim vjernicima da se ove godine posebno, u crkvama, svojim domovima ili nama u Medulićevoj priključe u molitvama za tu nakanu. Na bdijenju za spas Grada i Domovine ćemo upaliti svijeće, moliti Krunicu i osigurati tople napitke, umjesto sramotnih insinuacija zlobnika, koji nas lažno svrstavaju u one koji svojim postupcima vrijeđaju tuđe vjerske osjećaje”, piše u njihovom priopćenju.Pupić o imenovanju...

Povodom imenovanja Branka Kutije za v.d. ravnatelja ŽUCa oglasio se...

read more

MARJANA BOTIĆ Zašto...

Povodom događaja na posljednjoj sjednici Županijske skupštine Zadarske...

read more

PARODIJA Nakon...

Branko Kutija (HDZ) izabran je u srijedu za v.d. ravnatelja Županijske uprave...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2019 ZADARdanas.hr