fbpx round image on layout top

SEKS AFERA – MARKO PUPIĆ-BAKRAČ: Je li istina da su pročelnici nudili posao mladim djevojkama, čak i maloljetnicama u zamjenu za seksualne usluge?!

28. svibnja 2018. by urednik divider image

Povodom pisanja portala Mega-media.hr pod naslovom “Zadranke, čuvajte se seksualnih predatora iz HDZ-a koji vam obećavaju posao!”, Marko Pupić-Bakrač obraća se gradonačelniku otvorenim pismom koje prenosimo u cijelosti.


Poštovani Gradonačelniče,

Molim Vas da pismeno odgovorite na moja pitanja:

1. Prema pisanju portala Megamedia pojedini članovi gradskog poglavarstva mladim djevojkama, pa čak i maloljetnicama nude posao zamjenu za seksualne usluge (u prosvjeti i drugim djelatnostima). Da li su ti navodi točni?

2. Ukoliko eventualno posjedujem dokaze u vidu SMS prepiske ili iskaza svjedokinja koje će te sankcije poduzeti prema prijestupnicima ogrezlim u tim perverznim i protuzakonitim radnjama?

Do sada nasilništvo i opačine u HDZu su prolazili nekažnjenom ali predsjednik Vlade RH Andrej Plenković rekao je da će se to nakon ratifikacije Istambulske konvencije promijeniti. Pa da vidimo. Nadam se urgentnom uzvratnom dopisu.

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije
Marko Pupić-BakračAKCIJA MLADIH I MOST...

Članovi Akcije mladih i MOST-a, ispred Zadarskog bloka, odgovorili su na...

read more

TRAŽE IZMJENU ZAKONA...

Na sastanku ogranka srednjoškolskih ravnatelja Zadarske županije zaključeno...

read more

ZADARSKI BLOK...

Vezano uz CGO Biljane oglasio se Zadarski blok priopćenjem ja javnost koje...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2019 ZADARdanas.hr