fbpx

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ Vruljica ponovno poplavljena, strojar Kasap krivo dijagnosticirao građevinske probleme

Povodom ponovne poplave Vruljice, oglasio se županijski vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić-Bakrač, priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.


PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Ima oko pola godine da je rekonstruirana cesta oko Vruljice. U prosincu kada je netom nakon rekonstrukcije cesta poplavila za svega pola sata malo jače kiše upozorili smo na loše izvedene radove, tražili da se nepravilnosti otklone i utvrdi odgovornost. Na teren su izašli gradski oci . Među njima i pročelnik Upravnog odjela za prostorno uređenje i graditeljstvo Darko Kasap inače po struci inženjer strojarstva. Stručnjak za strojarstvo Darko Kasap na licu mjesta utvrdio je da je cesta poplavljena jer su se začepili odvodi zbog nakupina lišća i nečistoća zaostalih od radova ta da nepotrebno širimo paniku i dezinformacije.

Danas je cesta na Vruljici ponovno poplavljena nakon pola sata malo jačih oborina. Svaki komentar na to je izlišan. Zato neću ništa komentirati . Ispričati ću vam jednu zgodu.

Ima jedan gradski pročelnik čija žena je visoko obrazovana i vrlo vrijedna na svom poslu. Sin mu je malo lijen u školi pa ga je majka korila. Pitala ga je ako ne želi učiti što misli raditi kad odraste ? Mali odgovara ništa ovako ko i ćaća. Inteligentno dijete shvatilo da kad si član HDZa ne trebaš biti ni kompetentan ni radišan, a živiš dobro.

Što si veći panj i supozitorij čeka te svjetlija partijska karijera.

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije
Marko Pupić-Bakrač