round image on layout top

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ Vruljica ponovno poplavljena, strojar Kasap krivo dijagnosticirao građevinske probleme

22. lipnja 2018. by urednik divider image

Povodom ponovne poplave Vruljice, oglasio se županijski vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić-Bakrač, priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.


PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Ima oko pola godine da je rekonstruirana cesta oko Vruljice. U prosincu kada je netom nakon rekonstrukcije cesta poplavila za svega pola sata malo jače kiše upozorili smo na loše izvedene radove, tražili da se nepravilnosti otklone i utvrdi odgovornost. Na teren su izašli gradski oci . Među njima i pročelnik Upravnog odjela za prostorno uređenje i graditeljstvo Darko Kasap inače po struci inženjer strojarstva. Stručnjak za strojarstvo Darko Kasap na licu mjesta utvrdio je da je cesta poplavljena jer su se začepili odvodi zbog nakupina lišća i nečistoća zaostalih od radova ta da nepotrebno širimo paniku i dezinformacije.

Danas je cesta na Vruljici ponovno poplavljena nakon pola sata malo jačih oborina. Svaki komentar na to je izlišan. Zato neću ništa komentirati . Ispričati ću vam jednu zgodu.

Ima jedan gradski pročelnik čija žena je visoko obrazovana i vrlo vrijedna na svom poslu. Sin mu je malo lijen u školi pa ga je majka korila. Pitala ga je ako ne želi učiti što misli raditi kad odraste ? Mali odgovara ništa ovako ko i ćaća. Inteligentno dijete shvatilo da kad si član HDZa ne trebaš biti ni kompetentan ni radišan, a živiš dobro.

Što si veći panj i supozitorij čeka te svjetlija partijska karijera.

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije
Marko Pupić-BakračMEDIJSKA TUGA Fra Ma Fu...

Četvrti Festival reportaže i reportera Fra Ma Fu završio je u nedjelju na...

read more

Akcija mladih najavljuje...

Povodom iduće sjednice Županijske skupštine, Akcija mladih oglasila se sa...

read more

UŽAS NA MUSAPSTANU...

Dvojica mladića pronađeni su mrtvi jutros na Musapstanu, prema svemu sudeći...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2018 ZADARdanas.hr