fbpx

KALMETA KANDIDAT ZA PREDSJEDNIKA DRŽAVE Voditelj kampanje Livaković, donatori Turci zajedno sa Zdenkom Zrilićem?

Tjednik 7Dnevno na naslovnici objavljuje kako je Božidar Kalmeta najizgledniji HDZ-ov kandidat za predsjednika države. U stranci smatraju kako mu opterećenost optužnicama nije otegotna okolnost što su uostalom i pokazali njegovim imenovanjem za jednog od tri pomoćnika Glavnog tajnika HDZa Gordana Jandrokovića zvanog Njonjo. Dapače neki smatraju kako bi optužnice mogle Kalmeti pomoći u kandidaturi jer ga se može prikazati kao žrtvu montiranog političkog procesa.

Imenovanje Kalmete za pomoćnika pomoćnikovog pomoćnika  je njegov povratak u visoku politiku na velika vrata i samo prvi korak prema predsjedničkoj kandidaturi. Kako doznajemo iz pouzdanih izvora, ukoliko Kalmeta bude kandidat HDZ-a za predsjednika države, već je složena čitava konstrukcija oko vođenja i financiranja kampanje. Voditelj kampanje i njegova desna ruka bio bi Zdravko Livaković, PR-om bi trebao voditi zadarski novinar i predsjednik Udruge hrvatsko-turskog prijateljstva u Zadru, Šenol Selimović, a marketing i oglašavanje kao i do sada, vodio bi Dejan Golem. Glavni financijeri kampanje bi bili, navodno, Turci i Zdenko Zrilić.

Želimo svaku sreću našem Božidaru i njegovoj desnoj ruci Livakoviću u pohodu na Pantovčak jer oni su dokazani altruisti koji nikada nisu gledali sebe i svoj interes, a sve što su radili, radili su samo za opće dobro i za Zadar.

ZDdanas