fbpx round image on layout top

KALMETA KANDIDAT ZA PREDSJEDNIKA DRŽAVE Voditelj kampanje Livaković, donatori Turci zajedno sa Zdenkom Zrilićem?

3. kolovoza 2018. by urednik divider image

Tjednik 7Dnevno na naslovnici objavljuje kako je Božidar Kalmeta najizgledniji HDZ-ov kandidat za predsjednika države. U stranci smatraju kako mu opterećenost optužnicama nije otegotna okolnost što su uostalom i pokazali njegovim imenovanjem za jednog od tri pomoćnika Glavnog tajnika HDZa Gordana Jandrokovića zvanog Njonjo. Dapače neki smatraju kako bi optužnice mogle Kalmeti pomoći u kandidaturi jer ga se može prikazati kao žrtvu montiranog političkog procesa.

Imenovanje Kalmete za pomoćnika pomoćnikovog pomoćnika  je njegov povratak u visoku politiku na velika vrata i samo prvi korak prema predsjedničkoj kandidaturi. Kako doznajemo iz pouzdanih izvora, ukoliko Kalmeta bude kandidat HDZ-a za predsjednika države, već je složena čitava konstrukcija oko vođenja i financiranja kampanje. Voditelj kampanje i njegova desna ruka bio bi Zdravko Livaković, PR-om bi trebao voditi zadarski novinar i predsjednik Udruge hrvatsko-turskog prijateljstva u Zadru, Šenol Selimović, a marketing i oglašavanje kao i do sada, vodio bi Dejan Golem. Glavni financijeri kampanje bi bili, navodno, Turci i Zdenko Zrilić.

Želimo svaku sreću našem Božidaru i njegovoj desnoj ruci Livakoviću u pohodu na Pantovčak jer oni su dokazani altruisti koji nikada nisu gledali sebe i svoj interes, a sve što su radili, radili su samo za opće dobro i za Zadar.

ZDdanasMARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom ovogodišnjeg Božićnog domjenka u organizaciji župana Božidara...

read more

VIDEO –...

Televizijska postaja France 24 napravila je prilog o hrvatskim ekonomskim...

read more

Izbrusiti 9 pravilnika...

Brzi brodovi uopće nisu brzi, divljih svinja ima više nego otočana, kubik...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2018 ZADARdanas.hr