fbpx

IVICA ŽUVELA Akterima izbora novog direktora TZ-a svim srcem želimo da ih prilikom operativnog zahvata operira stanoviti pravnik Palio Mareka

Priopćenjem za javnost oglasio se zadarski HSLS povodom izbora novog direktora TZ Grada Zadra. Priopćenje prenosimo u cijelosti.


Obraćamo se medijima i široj javnosti, a povodom izbora novog direktora TZ Grada Zadra.

Naime, akterima ovog izbora svim srcem želimo da ih prilikom slijedećeg operativnog zahvata operira stanoviti pravnik Palio Mareka. Odličan je čovjek, ima člansku iskaznicu i radio je neko vrijeme u pravnoj službi Zavoda za javno zdravstvo. Usput rečeno, ravnatelju je kum. Dakle, kvalificiran, zamalo i prekvalificiran! Uz to, ima odlične ideje koje su, istina, već navedene i prihvaćene u nekoj beznačajnoj Strategiji razvoja kirurgije. A jedna od boljih ideja mu je večerašnji meni, u što će se uvjeriti oni koji su mu dali mjesto šefa kirurgije.

Svi jedva čekamo da nas nešto zaboli, pa da i mi tom stručnjaku dođemo na stol! Ako ne preživimo, nema veze. Za buduće generacije će se pronaći još bolji. A ako slučajno čujete nekakva negodovanja, ne obazirite se. To su samo kirurzi (oni „pravi“) koji smatraju da ovaj izbor nema veze sa zdravom pameću.

Mi te napade smatramo neutemeljenima. Ako konobar može biti umalo koordinator Malog arsenala, ne vidimo razloga zašto kineziolog ne bi odlučivao o turizmu u našem gradu.

Ispred zadarskog HSLSa zahvaljujem na pozornosti i srdačno Vas pozdravljam.

predsjednik HSLS-a Zadar:
Ivica Žuvela, dr.med., spec.gin i opst.
menadžer u zdr.sustavima