fbpx round image on layout top

MARJANA BOTIĆ Gaženica Turcima za kikiriki, jer mi ne znamo vezat cimu, naplatit kartu i organizirat parking

12. rujna 2018. by urednik divider image

Iz kluba Akcije mladih i Mosta kao reakciju na potpunu paraliziranost, nerad i čudnu povučenost hrvatskih institucija povodom velikog “uspjeha” zadarskih vlasti šaljemo kratko priopćenje a vezano uz potpisivanje ugovora o koncesiji za Luku Gaženica s turskom tvrtkom ZIPO. Priopćenje Marjane Botić prenosimo u cijelosti.


Čudno da se vrla HDZ-ova vlast nije danas pohvalila još jednim “uspjehom” pored onog što su izabrali Gradonačelnikova intimusa za direktora Turističke zajednice.

Zato se pohvalio njihov turski vlasnik, tvrtke ZIPO na vlastitim stranicama, u kojima prije lokalnog lista objavljuju svoje reklame i promocijske poruke koju možete vidjeti na ovom linku.

Pa se tako turska firma Global Ports Holding plc, izabrana kao jedini ponuđač, na natječaju za koncesiju međunarodne putničke luke Gaženica hvali kako su danas sa odgovornima potpisali ugovor na 20 godina, kojim je u kratkim crtama HDZ omogućio da pojedinačni interes (još jednom) nadvlada javni i kojim su se najprihodovnije djelatnosti milijardu i nešto eura vrijedne luke, predale za smiješnu sumu od milijun i nešto kuna, na 20 godina, strancima koji za razliku od nas znaju a) naplatiti kartu b) vezati cimu i c) organizirati parking.

Iz Kluba Akcije mladih i Mosta želimo samo poručiti da radimo na tome da u RH svane dan kada će odgovorni za ovakve raboti postati – odgovorni.PROTIV ORGRANIZIRANOG...

Zadarski blok oglasio se priopćenjem u kojem poziva na prosvjed protiv...

read more

AKCIJA MLADIH Hdz-ova...

Povodom prijedloga za izradu prostornog plana za uvalu Bregdetti oglasila se...

read more

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ...

Povodom izrade urbanističkog plana Vitrenjak II oglasio se županijski...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2019 ZADARdanas.hr