fbpx round image on layout top

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ Na Vruljici zbog greške Kasapa nova rekonstrukcija. Tko će to platiti, Kasap ili gradonačelnik?

28. rujna 2018. by urednik divider image

Povodom naknadnih građevinskih radova kod Vruljice oglasio se Marko Pupić-Bakrač otvorenim pismom gradonačelniku. Njegovo pismo prenosimo u cijelosti.


Poštovani Gradonačelniče,

na Vruljici, cesta koja učestalo poplavljuje upravo se rade kako su mi rekli radnici na gradilištu slivnici. Dakle sustav odvodnje. Ta cesta je rekonstruirana i nakon višemjesečnih radova puštena u promet prije 10 mjeseci. Odmah po puštanju u promet došlo je do oborinskog nevremena srednjeg intenziteta i cesta je pretvorena u bazen. Budući da su se tada još mogli tražiti popravci od izvođača radova upozorili smo grad da ne preuzima cestu dok se ne izvrše korekcije.

Inženjer strojarstva Darko Kasap koji vodi sektor graditeljstva u gradu uz ustale izašao je na taren i utvrdilo se kako je do poplavljivanja došlo zbog začepljenja slivnika lišćem i kamenčićima. Strojar Darko Kasap je tvrdio kako čišćenjem slivnika problem riješen i do poplavljivanja više neće dolaziti. Od tada cesta na Vruljici je nekoliko puta poplavljena.

Budući se sada zbog očigledne greške strojara Darka Kasapa radi rekonstrukcija sustava odvodnje na Vruljici mene zanima tko će to platiti? Darko Kasap ili Vi gradonačelniče iz vlastitog džepa? Naime radi se o neznanju i grešci Darka Kasapa, opet vi gradonačelniče za sektor graditeljstva zadužili ste strojara. Pa sam sad u dilemi tko će od vas dvojice podmiriti nastalu štetu. Jedno sam siguran da Vam vaša visoka etička načela ne dozvoljavaju da novcem poreznih obveznika plaćate vlastite greške i nemar.

Još me zanima gradonačelniče kada će te strojara Darka Kasapa maknuti iz sektora graditeljstva na neko prikladnije mjesto budući jadan čovjek nema pojma o graditeljstvu, a uz to nije ni vruć radnik. Nađite mu nešto prikladnije, deblju ladovinu.

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije
Marko Pupić-Bakrač

P.S
Zadar je grad u kojem graditeljstvo vodi strojar, turizam kineziolog, a u zdrav mozak nas j… ginekolog.AKCIJA MLADIH I MOST...

Članovi Akcije mladih i MOST-a, ispred Zadarskog bloka, odgovorili su na...

read more

TRAŽE IZMJENU ZAKONA...

Na sastanku ogranka srednjoškolskih ravnatelja Zadarske županije zaključeno...

read more

ZADARSKI BLOK...

Vezano uz CGO Biljane oglasio se Zadarski blok priopćenjem ja javnost koje...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2019 ZADARdanas.hr