round image on layout top

Glazbeniku na Poljani Šime Budinića ukradena vrijedna violina

3. rujna 2018. by urednik divider image

Prije odlaska turista, a s njima i turističkih lopova, zadarska policija još uvijek ima pune ruke posla s krađama. Najveću materijalnu štetu proteklog vikenda pretrpio je 43-godišnji glazbenik kojem je u petak poslijepodne na Poljani Šime Budinića u Zadru, nepoznati počinitelj ukrao violinu. Materijalna šteta iznosi preko sto tisuća tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U petak poslijepodne na Poluotoku u Zadru, nepoznati počinitelj ukrao je i novčanik u vlasništvu 36-godišnje državljanke Mađarske kojoj je pričinjena materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

U subotu prijepodne u Ulici Elizabete Kotromanić u Zadru, nepoznati počinitelj otuđio novčanik u vlasništvu 65-godišnje državljanke Njemačke i novčanik u vlasništvu 54-godišnjeg njemačkog državljanina. U oba slučaja materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. U subotu poslijepodne u Viru, nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 23-godišnjaka otuđio novac i ručni sat.

Od četvrtka do subote u Paljuvu, nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 81-godišnjakinje otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Jučer oko podne u Dragama, nepoznati počinitelj je iz vozila u vlasništvu 55-godišnjeg državljanina Nizozemske otuđio torbicu s novcem i dokumentima.  U nedjelju oko podne na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 64-godišnjeg finskog državljanina.Sinoć je na Kolovarama u Zadru, nepoznati počinitelj iz kuće u vlasništvu 58-godišnjakinje otuđio novac i mobitel.

Materijalna šteta u ovim slučajevima iznosi nekoliko tisuća kuna.

Izvor: Zadarski listPUPIĆ-BAKRAČ Antune...

Povodom izjava SDP-ovca Antuna Novoselovića, priopćenjem za medije oglasio se...

read more

ZADARSKI BLOK –...

Izbori za zadarske mjesne odbore na rasporedu su 9. prosinca, a danas je na...

read more

TKO KADROVIRA U...

Tito Gubić je muškarac koji je promijenio ime i glumio ženu samo kako bi...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2018 ZADARdanas.hr