fbpx round image on layout top

Glazbeniku na Poljani Šime Budinića ukradena vrijedna violina

3. rujna 2018. by urednik divider image

Prije odlaska turista, a s njima i turističkih lopova, zadarska policija još uvijek ima pune ruke posla s krađama. Najveću materijalnu štetu proteklog vikenda pretrpio je 43-godišnji glazbenik kojem je u petak poslijepodne na Poljani Šime Budinića u Zadru, nepoznati počinitelj ukrao violinu. Materijalna šteta iznosi preko sto tisuća tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U petak poslijepodne na Poluotoku u Zadru, nepoznati počinitelj ukrao je i novčanik u vlasništvu 36-godišnje državljanke Mađarske kojoj je pričinjena materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

U subotu prijepodne u Ulici Elizabete Kotromanić u Zadru, nepoznati počinitelj otuđio novčanik u vlasništvu 65-godišnje državljanke Njemačke i novčanik u vlasništvu 54-godišnjeg njemačkog državljanina. U oba slučaja materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. U subotu poslijepodne u Viru, nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 23-godišnjaka otuđio novac i ručni sat.

Od četvrtka do subote u Paljuvu, nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 81-godišnjakinje otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Jučer oko podne u Dragama, nepoznati počinitelj je iz vozila u vlasništvu 55-godišnjeg državljanina Nizozemske otuđio torbicu s novcem i dokumentima.  U nedjelju oko podne na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 64-godišnjeg finskog državljanina.Sinoć je na Kolovarama u Zadru, nepoznati počinitelj iz kuće u vlasništvu 58-godišnjakinje otuđio novac i mobitel.

Materijalna šteta u ovim slučajevima iznosi nekoliko tisuća kuna.

Izvor: Zadarski listZBOG NAPADA NA NOVINARA...

Bivši nogometaš NK Zadra Jakov Surać danas je zbog premlaćivanja novinara...

read more

Pupić o imenovanju...

Povodom imenovanja Branka Kutije za v.d. ravnatelja ŽUCa oglasio se...

read more

MARJANA BOTIĆ Zašto...

Povodom događaja na posljednjoj sjednici Županijske skupštine Zadarske...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2019 ZADARdanas.hr